Alp Navruz nu a confirmat relația cu Ayca Aysin Turan, dar i-a transmis un mesaj emoționant. Cum se înțeleg cei doi

Publicat pe 02.11.2021 la 09:27 Actualizat pe 02.11.2021 la 10:29

De-a lungul timpului s-a vehiculat că Alp Navruz și Ayca Aysin Turan ar forma un cuplu. În ciuda speculațiilor, niciunul nu a conformat relația, însă actorul i-a lăsat un mesaj emoționant partenerei sale de platou chiar de ziua ei de naștere. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi.

Alp Navruz poartă un tricou alb și un sacou gri

Alp Navruz în cadrul Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul în 2019

Getty

Alp Navruz și Ayca Aysin Turan sunt protagoniștii unui nou serial turcesc și datorită faptului că cei doi joacă foarte bine în rolul de cuplu, s-a vehiculat că o potențială relație ar putea exista și în realitate. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a confirmat vestea.

Alp Navruz se înțelege extrem de bine cu colega lui de platou, astfel că internauții au considerat că este cazul ca actorul să îi dea o șansă reală frumoasei vedete.

Până atunci, bărbatul postează pe rețelele sociale fotografii în care apare împreună cu Ayca Aysin Turan și are de fiecare dată mesaje speciale venite din partea fanilor cu privire la relația lor. Recent, Alp Navruz i-a scris colegei sale câteva cuvinte chiar de ziua ei de naștere.

Alp Navruz i-a transmis un mesaj emoționant colegei Ayca Aysin Turan

Se înțeleg bine pe platourile de filmare, acolo unde joacă rolul unor îndrăgostiți, dar și în viața reală, așa că fanii cu greu se abțin să nu considere relația dintre Alp Navruz și Ayca Aysin Turan ca fiind una cât se poate de adevărată.

Cu toate acestea, actorul a făcut câteva declarații oficiale: “Ne înțelegem foarte bine, avem o prietenie frumoasă.”

"Ține-mă de mână" de luni până vineri de la 16.30 și 22.00, sâmbătă de la 11.00 și duminică de la 10.00, doar la Happy Channel

Imediat după această declarație, Alp Navruz a postat o fotografie pe contul personal de Instagram, acolo unde apărea alături de colega lui, într-una din scenele din serial. Actorul a ținut să lase și un mesaj cu ocazia zilei de naștere a vedetei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De cealaltă parte, Ayca Aysin Turan a postat o imagine în care apărea doar ea și le-a mulțumit fanilor pentru mesajele trimise. “Ce mod frumos de a-ți începe viața la 29 de ani. Vă mulțumesc tuturor pentru urări și mesaje.”

“Ne înțelegem foarte bine, este o colegă perfectă, este muncitoare și serioasă. Avem o prietenie frumoasă, ne înțeleg bine. Cred că sunt puține persoane cu care poți să lucrezi în acest fel, iar Ayca este una dintre ele pentru mine.”, a completat Alp Navruz.

Alp Navruz nu a confirmat relația cu Ayca Aysin Turan

În ciuda faptului că cei doi nu și-au confirmat relația, continuă să fie unii dintre cei mai în vogă actori din Turcia la momentul actual.

Dacă până acum Alp Navruz era cel care ocupa primele locuri în preferințele publicului, iată că a venit și rândul frumoasei Ayca Aysin Turan. Actrița are peste 5 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, acolo unde continuă să posteze fotografii din viața personală și profesională.

Mesajul de mulțumire lăsat de actriță a primit peste 9 mii de comentarii și peste 500 de aprecieri, astfel că toată lumea a putut să vadă cât de iubită este vedeta.

După ce Alp Navruz și Ayca Aysin Turan au postat prima fotografie împreună, fanii au început să considere această postare ca un mesaj subtil legat de relația celor doi. Cu toate acestea, a fost doar o poză a doi prieteni și colegi care se înțeleg bine atunci când muncesc și nu numai.

Zvonurile legate de iubirea dintre ei au fost alimentate și de faptul că amândoi au pus aceeași fotografie în același timp.

În articolul

Alp Navruz nu a confirmat relația cu Ayca Aysin Turan, dar i-a transmis un mesaj emoționant. Cum se înțeleg cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x