Ana Maria Orozco, dezamăgirile în dragoste. Ce a declarat despre cele două căsnicii eșuate și o relație care s-a terminat brusc

Publicat pe 13.07.2023 la 12:00 Actualizat pe 13.07.2023 la 10:23

Ana Maria Orozco a devenit cunoscută în întreaga lume după ce a jucat-o pe Beatriz Pinzón în „Betty cea urâtă”. Deși în viața reală a fost întotdeauna o femeie frumoasă, iată că norocul în dragoste nu a fost de partea ei. Ce a declarat actrița despre cele două căsnicii eșuate și o relație care s-a terminat brusc.

Ana Maria Orozco poartă părul desprins și are breton. Are o cămașă albă

Ana Maria Orozco atunci când interpreta rolul lui Betty cea urâtă

Profimedia Images

“Betty cea urâtă” a reușit să ajungă la inimile a milioane de telespectatori din întreaga lume acum mai bine de 20 de ani. Ana Maria Orozco și-a câștigat faima internațională grație rolului pe care l-a jucat fără greș.

Ana Maria Orozco a interpretat-o pe "Betty", femeia care suferea în tristețe din cauza felului în care arăta. În ciuda faptului că era foarte inteligentă, toată lumea o lua în râs. Betty s-a îndrăgostit de șeful ei, “Don Armando”, iar în viața reală Ana Maria Orozco nu a reușit câtuși de puțin să aibă noroc în dragoste.

Actrița s-a căsătorit de două ori, iar a treia oară a avut o relație care nu a durat prea mult și care a lăsat-o pe aceasta cu un gust amar legat de dragoste.

Ana Maria Orozco și dezamăgirile în dragoste

Ana Maria Orozco s-a căsătorit pentru prima oară în 1999 cu Julian Arango , actor care a făcut și el parte din producția “Betty cea urâtă”. La momentul acela, cei doi au format unul dintre cele mai appreciate cuplu, iar fanii erau încântați să-i vadă pe cei doi împreună. Veste despărțirii i-a șocat pe toți, având în vedere că au fost soț și soție doar șase luni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2005, Ana Maria Orozco s-a căsătorit cu interpretul Martin Quaglia, bărbat cu care a rămas însărcinată și a dat naștere celor doi copii pe care îi iubește enorm, Lucrecia și Mia. Împreună cu artistul, Ana Maria Orozco s-a mutat în Argentina, acolo unde și-a luat o pauză și a decis că dorește să-și crească singură copiii. Ulterior a revenit pe scenă.

A doua căsătorie a frumoasei vedete s-a terminat în 2013, perioadă în care Ana Maria Orozco filma pentru telenovela “Somos Familia”. Pe platourile de filmare, aceasta s-a îndrăgostit de colegul ei, Maximiliano Ghione. Cei doi interpretau rolul unui cuplu care a devenit viral pe rețelele de socializare.

Ana Maria Orozco a fost căsătorită de două ori

După multe fotografii făcute publice și ieșiri care au apărut pe primele pagini ale ziarelor, Ana Maria Orozco și Maximiliano Ghione și-au făcut publică relația. Ulterior, cei doi au continuat să-și exprime sentimentele pe rețelele de socializare.

Demonstrațiile de iubire ale celor doi au fost foarte clare, mai ales că și-au făcut și tatuaje care să reflecte sentimentele pe care le aveau. “Amortem” și-au tatuat atât Ana Maria Orozco, dar și Maximiliano Ghione.

Într-un final, bărbatul a lăsat un mesaj pe una dintre rețelele de socializare, acolo unde i-a anunțat pe toți că relația cu Ana Maria Orozco a ajuns la final. “Este oficial: Nu mai formez un cuplu cu Ana Maria Orozco, a fost frumoasă toată această perioadă, dar așa e viața. Vă îmbrățișez.”, a scris acesta, conform paparazzi.com.

Se pare că problema dintre cei doi a fost lipsa de comunicare, iar Maximiliano Ghione a declarat că nu își mai recunoaște iubita și că nu mai poate discuta cu ea. Cu toate că Ana Maria Orozco s-a despărțit pentru a treia oară, a decis că își dorește să păstreze tatuajul pe care l-a făcut împreună cu fostul ei iubit.

În articolul

Ana Maria Orozco, dezamăgirile în dragoste. Ce a declarat despre cele două căsnicii eșuate și o relație care s-a terminat brusc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x