Angelique Boyer din “Rebelde” trece prin momente dificile. Vedeta și-a pierdut bunica paternă

Publicat pe 01.11.2022 la 13:59 Actualizat pe 01.11.2022 la 14:46

Angelique Boyer din “Rebelde” trece prin momente dificile după ce și-a pierdut bunica paternă. Tatăl său a lăsat un mesaj emoționant în mediul online, iar vedeta a simțit nevoia să continue vorbele sale.

Angelique Boyer poartă un top alb și o geacă maro de piele și are părul scurt, tuns bob

Angelique Boyer din "Rebelde" și-a pierdut bunica paternă și a ținut să lase un mesaj emoționant pe internet

Happy Channel

Ca orice altă vedetă de talia sa, Angelique Boyer pare că are o viață perfectă în mediul online. Atât pe plan personal cât și profesional, vedeta zâmbește de fiecare dată când este fotografiată și imaginile stau de fiecare dată mărturie. Cu toate acestea, cele mai recente evenimente au făcut-o pe actrița din “Rebelde” să renunțe la expunerea mediatică.

Angelique Boyer din “Rebelde” trece prin momente dificile

Cunoscută pentru rolul “Vico” din “Rebelde”, Angelique Boyer a pozat întotdeauna într-o personalitate perfectă. De la ținută până la exprimarea, aceasta nu a lăsat niciodată vreun detaliu la voia întâmplării. Cele mai recente evenimente au obligat-o să renunțe însă la expunerea de pe rețelele sociale. Bunica paternă a încetat din viață, iar primul care a ținut să anunțe tristul eveniment a fost chiar tatăl vedetei, Patrick Boyer. Cu un mesaj sfâșietor postat pe internet, acesta a lăsat să se înțeleagă faptul că familia sa este în doliu.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 15:30, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Astăzi este o zi foarte greu de digerat pentru că mama mea a încetat din viață. A fost o femeie luptătoare și a trecut prin viață cu efort, sacrificiu și iubire pentru cei din jur. Mamă, chiar dacă nu o să te mai văd, vreau să știi că ești cea mai importantă persoană pentru mine.”, a scris tatăl actriței Angelique Boyer. Aceasta din urmă a ținut să lase imediat un mesaj de susținere pentru părintele său, semn că va fi întotdeauna alături de familie.

Citește și: Maite Perroni a trecut prin momente critice. Care a fost motivul pentru care mama vedetei s-a operat

“Te pup, tată. Aș vrea să fiu alături de tine în aceste momente. Te iubesc mult.”, a scris Angelique Boyer. Vestea că bunica paternă a încetat din viață a venit la scurt timp după ce vedeta a sărbătorit 8 ani de relație cu Sebastián Rulli. Vedeta are peste 14 milioane de fani pe contul personal de Instagram, însă în prezent ține să treacă peste expunerea mediatică.

Care este motivul pentru care Sebastián Rulli și Angelique Boyer s-au certat în direct

Unul dintre cele mai solide cupluri din lumea telenovelelor a trecut printr-un episod mai puțin fericit într-o emisiune în direct. Se pare că Sebastián Rulli și Angelique Boyer au avut o mică ceartă în cadrul unei dintre emisiunile preferate de telespectatori, Adrián Uribe “De noche, pero sin sueño”.

Actorul a fost nevoit să aleagă cu ochii închiși mâinile partenerei sale, Angelique Boyer. După ce Sebastián Rulli a greșit în luarea deciziei, vedeta din “Rebelde” s-a arătat dezamăgit, însă a lăsat un comentariu ce a fost trecut cu vederea.

“Cu această îmi dau seama că nu mă cunoaște, dar nu-i nimic, avem o viață să ne cunoaștem.”, a declarat Angelique Boyer. Comentariul a făcut furori în mediul online, însă ulterior vedeta a ținut să-i lase partenerului său un mesaj emoționant pe Instagram.

Citește și: Dulce María revine pe micile ecrane într-o nouă telenovelă. Vedeta din “Rebelde” a postat primele imagini din cadrul proiectului

“Ce plăcere să fiu alături de tine în fiecare zi și să pot învăța de la tine. Te iubesc.”, au fost cuvintele scrise de vedeta din “Rebelde”. Angelique Boyer are 34 de ani și traversează una dintre cele mai prolifice perioade ale carierei sale. A jucat în producții ce au făcut înconjurul lumii și este recunoscută de fanii de pretutindeni.

În articolul

Angelique Boyer din “Rebelde” trece prin momente dificile. Vedeta și-a pierdut bunica paternă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x