Angelique Boyer își sprijină tatăl în cele mai dificile momente. Pe cine a pierdut Patrick Boyer

Publicat pe 07.07.2022 la 14:00 Actualizat pe 06.07.2022 la 19:02

Angelique Boyer își sprijină tatăl în cele mai dificile momente, asta după ce bărbatul și-a pierdut mascota pe care o îndrăgea. Despre ce este vorba.

Angelique Boyer poartă părul prins și un sacou alb

Angelique Boyer, în cadrul unei conferințe de presă

Profimedia Images

Angelique Boyer își sprijină tatăl în cele mai dificile momente, asta pentru că bărbatul și-a pierdut patrupedul. În timp ce vedeta se află în vacanță alături de partenerul său, Patrick Boyer împărtășește cu fanii din mediul online tristețea care l-a cuprins de când câinele său a murit.

Prin intermediul rețelelor sociale, Angelique Boyer i-a transmis tatălui său un mesaj emoționant și astfel a demonstrat că familia este întotdeauna pe primul plan indiferent de situațiile care se ivesc.

Angelique Boyer își sprijină tatăl în cele mai dificile momente

În timp ce Angelique Boyer și Sebastián Rulli se află în vacanță prin Europa, tatăl actriței trece prin momente dificile. Patrick Boyer și-a anunțat fanii că patrupedul Nuchka a murit. Fiica sa celebră a postat o imagine emoționantă în mediul online și a lăsat un mesaj pentru acesta.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14.30, doar la Happy Channel

“Avea un suflet care era plin de iubire, te-am avut în brațe de mică și acum viața m-a obligat să te las să pleci. E foarte dificil să tre peste tristețea asta știind că nu ești lângă mine. Vei rămâne mereu în inima mea.”, a scris Patrick Boyer pe contul personal de Instagram. Cu toate acestea, bărbatul are contul privat iar doar cei care sunt acceptați îi pot fi prieteni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce Angelique Boyer i-a acompaniat postarea tatălui său, Sebastián Rulli nu a ezitat să lase câteva cuvinte de susținere: “Știu cât de dificilă este această pierdere, dragă Patrick! Regret sincer și cred că Nuchka este mândră de dragostea pe care i-ai oferit-o până în ultima clipă.” Deși Patrick Boyer trece la momentul actual prin momente extrem de dificile, Angelique Boyer îi este alături fără nicio îndoială.

“Regret alături de tine această pierdere. Mă doare să știu că suferi. Te iubesc cu toată ființa mea.”, a scris Angelique Boyer în mediul online. Imediat tatăl său a ținut să-i mulțumească și tot mai mulți fani i-au urmat exemplul.

Angelique Boyer, declarații emoționante despre viața veșnică

Are 32 de ani însă trăiește o viață ca în povești. Angelique Boyer se numără printre cele mai apreciate vedete de telenovele din lume. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de iubire cu celebrul Sebastián Rulli. Deși trăiește de foarte multă vreme în Mexic, actrița și-a petrecut primii doi ani din viață în Franța. În 1990 aceasta s-a mutat alături de familie.

În luna iunie a anului 2014, în urma mai multor probleme la nivel cardiologic, mama faimoasei vedete a încetat din viață. De la vârsta de 16 ani, Angelique Boyer a debutat în lumea telenovelelor cu un personaj în “Corazones Al Límite”.

„Nu mi-ar plăcea să trăiesc în Statele Unite sau în orice altă parte. Eu iubesc Mexicul și nu m-aș reîntoarce nici măcar în Franța.”, a declarat la un moment dat Angelique Boyer, conform Univision.com. Aceasta spune că este foarte dificil să cucerești un alt tip de public prin adresarea într-o altă limbă străină.

“Aici vreau să-mi sfârșesc viața și până atunci mai am multe lucruri pe care nu le-am făcut, pe care nu le-am încercat.”, a spus celebra vedetă.

În articolul

Angelique Boyer își sprijină tatăl în cele mai dificile momente. Pe cine a pierdut Patrick Boyer

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x