Aras Bulut Iynemli a sărbătorit ziua unui prieten vechi. Este un actor renumit, dar nu uită de unde a plecat

Publicat pe 19.11.2021 la 10:39 Actualizat pe 19.11.2021 la 11:13

Aras Bulut İynemli este recunoscut pentru rolul din “Legea familiei” și este iubit de milioane de fani din întreaga lume, însă puțini știu că deși a devenit un nume în industria filmului, continuă să aibă aceeași prieteni dintotdeauna.

Aras Bulut Iynemli poartă o maletă neagră, pe gât și are un sacou negru

Aras Bulut Iynemli a sărbătorit ziua unui prieten vechi

Happy Channel

Aras Bulut İynemli face parte din generația tânără a celor mai buni actori din Turcia, mai ales după rolul pe care l-a avut în serialul “Legea Familiei”. Fanii își doresc acum să îl vadă pe bărbat în cât mai multe producții și îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Aras Bulut este unul dintre actorii care are o activitate intensă în online, asta dacă ne luăm după postările acestuia de pe pagina personală de Instagram.

"Legea familiei", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Are un frate și o soră, dar și prieteni vechi care i-au fost alături încă de la început.

Aras Bulut İynemli a sărbătorit ziua unui prieten vechi

Cu toate că se află mai mereu pe platourile de filmare, Aras Bulut nu uită de zilele speciale ale persoanelor dragi. Recent, acesta a postat o fotografie în online, acolo unde apare alături de Cem Yücebağ, cel pe care actorul îl consideră ca un frate.

“Unul dintre cei mai bun frați...La mulți ani”, a scris acesta în dreptul fotografiei.

Fanii au rămas impresionați de gestul actorului și l-au copleșit pe acesta cu comentarii și inimioare. Peste 5 mii de fani i-au lăsat inimioare și cuvinte de laudă în dreptul postării, dar și peste 500 de mii de aprecieri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei 9 milioane de fani nu rămân niciodată indiferenți atunci când Aras Bulut își dorește să le arate măcar o părticică din viața personală, atunci când nu se află pe platourile de filmare.

Deși în serial trebuie să poarte haine sobre și să se poarte ca atare, iată că în viața de zi cu zi este total schimbat și zâmbește întotdeauna. Din postările actorului, putem observa că acesta este și un iubitor de animale și chiar deține un patruped cu care se fotografiază destul de des.

Numele lui este Son și are aproape doi ani, iar Aras Bulut îl sărbătorește de fiecare dată cum se cuvinte.

Aras Bulut İynemli și viața personală

Aras Bulut İynemli nu este doar o figură frumoasă și un actor desăvârșit, dar bărbatul are diplome pe care nimeni nu le-ar fi bănuit și multe talente ascunse.

În ciuda vârstei, actorul a reușit să-și construiască un nume important în industria filmului și astfel a câștigat nenumărate premii importante. De asemenea, acesta nu a uitat că studiile reprezintă un mare plus în viața lui, așa că a continuat și facultatea. Ba mai mult, a terminat o facultate pe care mulți ar considera-o imposibilă.

Aras Bulut İynemli a terminat studiile la “Istanbul Technical University” și a reușit să-și ia diploma în inginerie, astfel că poate demonstra cu ușurință că nu doar talentul l-a propulsat atât de repede pe primele locuri.

Aras Bulut İynemli este și un romantic incurabil, asta dacă e să ne luăm după relația pe care a avut-o timp de șase ani cu actrița Bige Önal. Deși s-a zvonit că s-au despărțit, cei doi nu au declarant nimic până la momentul actual.

De-a lungul timpului, starul a primit mai mult premii pentru cel mai bun actor,dar și un titlu pentru “bărbatul anului” oferit de GQ Turcia în anul 2018. În 2020, Aras Bulut a primit premiul pentru cel mai apreciat actor turc de pe Instagram, astfel că notorietatea lui a crescut considerabil.

În articolul

Aras Bulut Iynemli a sărbătorit ziua unui prieten vechi. Este un actor renumit, dar nu uită de unde a plecat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x