Aras Bulut Iynemli din “Legea Familiei” s-a fotografiat într-o locație inedită. Fanii au reacționat imediat

Publicat pe 29.11.2021 la 14:50 Actualizat pe 29.11.2021 la 15:26

Aras Bulut este unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia la momentul actual. Nu doar că a făcut furori în serialul “Legea Familiei”, dar orice producție în care a jucat a reușit să-l transforme într-un artist de excepție. Recent, bărbatul s-a fotografiat într-o locație inedită și a postat imaginea în online.

Aras Bulut Iynemli poartă un tricou negru

Aras Bulut Iynemli din din “Legea Familiei” s-a fotografiat într-o locație inedită

Happy Channel

Aras Bulut Iynemli din “Legea Familiei” continuă să-și impresioneze fanele cu postările din mediul online și reușește de fiecare dată să atragă privirile. Dacă în serial joacă rolul unui personaj care se îmbracă întotdeauna în culori închise și nu zâmbește niciodată, iată că în viața reală este cu totul altfel.

De cele mai multe ori, Aras Bulut uimește prin vestimentație și deciziile pe care le ia din punct de vedere cromatic, atunci când se îmbracă. Recent, actorul s-a fotografiat într-o locație inedită și a reușit din nou să fie în centrul atenției.

"Legea Familiei", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Aras Bulut Iynemli din “Legea Familiei” s-a fotografiat într-o locație inedită

Aras Bulut Iynemli a postat o fotografie pe contul personal de Instagram, acolo unde apare într-o cameră plină de oglinzi colorate. Reflexia lui se vede de mai multe ori, așa că fanii au rămas plăcut impresionați.

Peste 700 de mii de aprecieri și 10 mii de comentarii a primit actorul în dreptul postării, astfel că numărul fanilor a început să crească din ce în ce mai mult. Cu peste 10 milioane de internauți pe pagina de Instagram, Aras Bulut se numără printre actorii din Turcia cu cel mai mare grup de fani în întreaga lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aras Bulut nu doar că este o figură frumoasă a filmelor și serialelor turcești, dar este și un iubit al naturii și animalelor, drept dovadă are un câine cu care se fotografiază de fiecare dată când are ocazia. Într-una dintre postările sale, actorul le arată fanilor unde își petrece timpul liber pentru a-și încărca bateriile, atunci când nu se află pe platourile de filmare.

Pentru talentul său, dar și pentru aparițiile inedite în online, Aras Bulut a primit în anul 2018 premiul pentru bărbatul anului oferit de o revistă cu un nume răsunător în Turcia.

Aras Bulut Iynemli din “Legea Familiei”, adeptul plimbărilor lungi în natură

Deși lucrează ore întregi pe platourile de filmare alături de o mulțime de oameni, faimosul actor Aras Bulut preferă să iasă în natură atunci când are un moment mai liber. Bărbatul le-a arătat fanilor locația în care alege să-și petreacă timpul atunci când se deconectează de rutina zilnică.

Cât despre meseria pe care acesta și-ar fi ales-o dacă nu ar fi devenit actor, iată că fanii au rămas fără grai atunci când au aflat ce specializare a terminat tânărul în cadrul facultății pe care a urmat-o.

Ei bine, Aras Bulut a terminarea Facultatea de Inginerie Aerospațială, astfel putând cu ușurință să devină inginer, dacă nu și-ar fi dat seama între timp că actoria i se potrivește de minune.

Actorul s-a născut la 25 august 1990 în Istanbul, Turcia și a început să joace în producții importante din anul 2009. După câteva apariții în reclame, Aras și-a făcut intrarea în lumea mondenă. După terminarea studiilor, actorul a ales să-și definitiveze cunoștințele în materie de inginerie în cadrul “Istanbul Technical University”.

De-a lungul timpului, starul a primit mai mult premii pentru cel mai bun actor,dar și un titlu pentru “bărbatul anului” oferit de GQ Turcia în anul 2018. În 2020, Aras Bulut a primit premiul pentru cel mai apreciat actor turc de pe Instagram, astfel că notorietatea lui a crescut considerabil.

În articolul

Aras Bulut Iynemli din “Legea Familiei” s-a fotografiat într-o locație inedită. Fanii au reacționat imediat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x