Aras Bulut İynemli, planuri mărețe pentru 2022. Cum încheie anul actorul din “Legea familiei”

Publicat pe 31.12.2021 la 15:53 Actualizat pe 31.12.2021 la 16:18

Aras Bulut İynemli încheie anul cu succes datorită producțiilor de succes în care l-am urmărit. Rolul din “Legea familiei” i-a adus notorietate și astfel planuri mărețe pentru 2022.

Aras Bulut poartă un tricou cu mâneci scurte închis la culoare

Aras Bulut İynemli, planuri mărețe pentru 2022

Happy Channel

L-am urmărit pe Aras Bulut în rolul de succes pe care l-a avut în serialul turcesc “Legea familiei”, producție care are 4 sezoane. Actorul a intrat atât de bine în pielea personajului, încât fanii nu vor uita prea curând. La sfârșit de an, Aras Bulut vine cu planuri mari de viitor și cu producții noi în care va putea fi văzut jucând roluri inedite.

Vedeta, cel care l-a interpretat pe Memo în filmul “Miracle in the 7th Ward”, se pregătește acum pentru cel mai special și mai provocator rol pe care l-a interpretat.

Aras Bulut İynemli, planuri mărețe pentru 2022

Actorul din “Legea familiei” s-a pregătit toată vara pentru a-l juca pe marele lider Mustafa Kemal Atatürk, fondatorul Republicii Turcia. A fost președintele Turciei din 1923 până la moartea sa în 1938. A reușit să conducă această țară într-o manieră modernă pentru vremurile acelea.

Aras Bulut este pregătit să lase în urma sa rolul din «Legea familiei”, dar și rolul pe care îl va interpreta în curând și pe care telespectatorii în vor vedea pe micile ecrane. Rolul lui Mustafa vine ca o întâmpinare a celor 100 de ani de la înființarea Republicii, în 2023.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actorul continuă la foc automat pregătirile pentru acest rol și încearcă să dea tot ce are mai bun pentru ca fanii să-i aprecieze dăruirea. Cea mai importantă perioadă a vieții sale și-a petrecut-o pe platourile de filmare ale serialului “Legea familiei”, însă este gata să intre și în pielea altor personaje inedite.

Seria în care Aras Bulut va putea fi urmărit este constituită din două sezoane a câte șase episoade fiecare. Conform ultimelor informații apărute în presă, echipa se va reîntregi pe platourile de filmare în luna iulie.

Aras Bulut a mai lucrat alături de Mehmet Ada Öztekin și împreună au făcut ca producția Koğuştaki Mucize să aibă un real succes.

Aras Bulut İynemli, de-a lungul timpului

Atunci când a primit vestea că va juca rolul unuia dintre cei mai mari lideri ai Turciei, actorul s-a simțit onorat și a declarat: „Țelul nostru este să îi arătăm pe liderii noștri în cea mai bună lumină.”

Aras Bulut nu este doar un actor desăvârșit, ci și un model excepțional, asta dacă ne luăm după fotografiile pe care le postează în mediul online de fiecare dată când are ocazia. Cele mai multe poze și videoclipuri de pe pagina acestuia îl înfățișează atât pe platourile de filmare, cât și în vacanțe, acolo unde petrece alături de prieteni și oamenii apropiați.

Actorul din “Legea familiei” are 10 milioane de fani doar pe contul personal de Instagram, dar și 450 de poze și multe alte instantanee pe care le arată tuturor. Aras Bulut s-a născut pe 25 august 1990 în Instanbul și în ciuda faptului că are o diplomă în inginerie, acesta și-a dorit întotdeauna să devină actor.

Meseria i se potrivește mănușă, asta datorită popularității pe care a câștigat în serialul “Legea familiei”. Aras Bulut are un frate mai mare și o soră mai mare, aceasta fiind atât cântăreață cât și prezentatoare a unor emisiuni din Turcia.

În articolul

Aras Bulut İynemli, planuri mărețe pentru 2022. Cum încheie anul actorul din “Legea familiei”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x