Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz au postat imagini emoționante din vacanță. Cum își petrec cei doi momentele romantice împreună

Publicat pe 25.05.2022 la 11:23 Actualizat pe 26.05.2022 la 11:02

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz au postat imagini emoționante din vacanță. Cei doi își petrec cele mai frumoase clipe împreună și au ținut ca și fanii să vadă acest lucru.

Ayça Ayşin Turan poartă o rochie neagră, iar Alp Navruz poartă o cămașă albă și un sacou crem deschis

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz

Happy Channel

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz formează unul dintre cele mai iubite cupluri din Turcia. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Povestea de pe insulă ( Ada Masalı în limba turcă) și au constatat rapid că relația lor poate trece foarte ușor de micul ecran.

Cu toate că la început nu au vrut să-și confirme sentimentele pe care le aveau unul pentru celălalt, cu trecerea timpului, protagonistul din “Ține-mă de mână” a dezvăluit adevărul.

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz au postat imagini emoționante din vacanță

După confirmarea relației, Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz au continuat să le arate fanilor imagini și momente emoționante din viața lor de cuplu. Deși nu și-au anunțat întoarcerea pe micul ecran, internauții se pot bucura până atunci de fiecare poză pe care aceștia o postează în mediul online. Ca exemplu se află ultimele fotografii din vacanță.

Urmărește "Ține-mă de mână", de luni până vineri de la 22.00, doar la Happy Channel

Alp Navruz a postat un videoclip plin de aventuri romantice alături de partenera sa, Ayça Ayşin Turan. Cei doi au călătorit în locuri magice și au ținut ca și fanii să vadă acest lucru. Descrierea nu a lipsit, însă nu a fost postat niciun cuvânt. În schimb, peste 10 mii de comentarii și mai mult de 300 de mii de aprecieri au fost lăsate pe contul personal de Instagram al actorului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Vă iubesc atât de mult”, “Sunteți atât de frumoși”, “Luați-mă cu voi”, “Rege și regină”, „Sunteți frumoși. Potriviți unul pentru celălalt”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani. Nu este de mirare că actorul din “Ține-mă de mână” este asaltat pe internet, asta pentru că are peste 4 milioane de urmăritori. Atât Ayça Ayşin Turan, cât și Alp Navruz utilizează rețelele sociale pentru a-și etala atât viața personală, cât și cea profesională.

Citește și: Gökberk Demirci s-a lăsat fotografiat la plajă. Prima imagine de acest gen pe care actorul a publicat-o în mediul online

În serialul “Povestea de pe insulă”, Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz sunt protagoniștii care formează un cuplu inedit. Printre ceilalți actori ai producției se numără și Beril Pozam, Ipek Tenolcay și Bulent Colak.

Alp Navruz, cuceritor în cea mai nouă ședință foto

Deși se iubește cu frumoasa actriță de origine turcă Ayça Ayşin Turan, faimosul Alp Navruz nu uită să își impresioneze fanele din mediul online. Cele mai recente fotografii au lăsat pe toată lumea cu gura căscată, asta pentru că protagonistul din “Ține-mă de mână” s-a lăsat surprins așa cum puțini l-au văzut până acum.

Îmbrăcat în haine din denim, Alp Navruz nu a uitat să-și etaleze privirea cuceritoare și să lase fără grai tot mai multe doamne și domnișoare. Cu toate acestea, reprezentantele sexului frumos au ținut să lase comentarii în dreptul postării.

“Arăți minunat”, “Lumea te invidiază”, “Ești un gentelman charismatic”, au scris internauții. Odată cu finalizarea filmărilor pentru cel mai recent serial, Alp Navruz a ținut să profite de clipele de libertate pentru a-și petrece clipele cu partenera sa.

Citește și: Can Yaman, mesaj subtil despre despărțirea de Diletta Leotta. Cum a reacționat celebrul actor

După mai bine de patru ani, Alp Navruz și Alina Boz au fost văzuți împreună pe internet pentru o nouă campanie publicitară. Relația cu Ayça Ayşin Turan i-a oferit actorului o nouă vizibilitate pretutindeni.

În articolul

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz au postat imagini emoționante din vacanță. Cum își petrec cei doi momentele romantice împreună

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x