Ayça Ayşin Turan din “Iarna Neagră” apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta a optat pentru un top auriu

Publicat pe 04.05.2023 la 09:36 Actualizat pe 04.05.2023 la 10:02

Ayça Ayşin Turan din "Iarna neagră" a vorbit în cel mai recent interviu despre provocările meseriei de actriță. Cum reușește să îmbine cariera cu viața personală.

Ayça Ayşin Turan poartă părul lung, desprins și stă în fața partenerului său

Ayça Ayşin Turan din “Iarna Neagră” apare pe coperta unei reviste din Turcia

Happy Channel

În cea mai recentă apariție a sa pe coperta unei reviste din Turcia, Ayça Ayşin Turan a vorbit despre meseria de actriță și care sunt motivele care o împing să continue cu această pasiune. Ținuta vedetei pentru un astfel de eveniment a reușit să atragă privirile tuturor. De asemenea, coafura este una total schimbată față de ce am văzut până în prezent, atunci când forma un cuplu cu Alp Navruz.

Ayça Ayşin Turan din “Iarna Neagră” apare pe coperta unei reviste din Turcia

Actrița consideră că în fața tuturor pare o persoană distantă și rece, însă în realitate lucrurile stau cumplet diferit. La întrebarea ce anume ar schimba la personalitatea sa, Ayça Ayşin Turan a punctat modul în care este percepută la început de către cei din jur.

Urmărește "Iarna Neagră", din 6 mai, sâmbătă și duminică de la 22:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Fără nicio îndoială ofer imaginea unei persoane distante și reci. Cred că aș schimba asta. Nu aș vrea să fiu o persoană răbdătoare și cu picioarele pe pământ. Câteodată nu spun chiar tot ceea ce gândesc pentru a nu jigni persoana din fața mea, iar aceste lucruri mă afectează personal mai târziu. Mi-ar plăcea să schimb și asta.”, a declarat protagonista din “Iarna Neagră”, arată hurriyet.com. A menționat că schimbarea de la a lucra în spatele camerei până a lucra în fața ei a venit ca un punct de cotitură în viața sa.

“De obicei ai parte de locuri de muncă unde poți să fii timid, dar în actorie nu e așa. Trebuie să-ți depășești propriile limite și să empatizezi cu personajul căruia îi dai viață. Actoria este cel mai eliberator lucru care mi s-a întâmplat în viață.”, a mai spus vedeta. Recunoaște că pe platourile de filmare poartă anumite amulete speciale pentru noroc.

“E o amuletă cu un nume gravat pe ea, așa că nu ar fi corect să o împărtășesc. Dar când mă pregătesc pentru un rol, mă deconectez total. Lucrez zi și noapte cu antrenorul meu. Încerc să analizez scenariul foarte bine și să lucrez total în paralel față de ideile mele. Încerc să înțeleg personajul și să empatizez cu el și o las pe Ayça acasă atunci când mă duc pe platourile de filmare.”, a punctat.

Dacă nu ar fi fost actriță, ce altă meserie și-ar fi ales Ayça Ayşin Turan din “Iarna Neagră”

Întrebată unde s-ar vedea într-un univers paralel, Ayça Ayşin Turan a menționat că cel mai probabil ar fi avocat și ar studia dreptul. S-ar specializa și ar fi încă o dată foarte mândră de alegerile pe care le-a făcut.

“Îmi place să mă uit la filme și seriale. Îmi plăcea de mică și apoi mi-am pus întrebări, cum se întâmplă în spatele camerelor și cum se filmau scenele și acest lucru m-a făcut să-mi doresc să studiez și dreptul. Am crescut la Marea Neagră. Cred că acea energie geografică este reflectată în sufletul meu. Îmi place să râd. Încerc să evit momentele de tristețe. Așa era când eram copil. Cred că sunt din ultima generație care a crescut într-o cultură de cartier.”, a conchis vedeta din “Iarna Neagră”.

În articolul

Ayça Ayşin Turan din “Iarna Neagră” apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta a optat pentru un top auriu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Programul DiscoverEU. Cine sunt tinerii care vor putea călători gratuit prin Europa cu trenul. Comisia Europeană pune la bătaie 35.500 de permise
a1.ro
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x