Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz se află în vacanță. Cum s-a lăsat fotografiată celebra actriță, doar cu un simplu halat

Publicat pe 13.07.2022 la 15:00 Actualizat pe 13.07.2022 la 15:53

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz se află în vacanță însă nu uită să posteze fotografii și filmulețe pentru fani. Actrița i-a uimit pe internauți cu noua sa apariție, îmbrăcată doar cu un halat.

Ayça Ayşin Turan poartă o bluză fără mâneci și are părul desprins, iar Alp Navruz poartă haine închise și are părul lung

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz formează un cuplu de ceva timp

Happy Channel

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. S-au cunoscut pe platourile de filmare, iar de atunci povestea lor de dragoste continuă într-un ritm extrem de alert. Dacă până să anunțe că se iubesc postau mult mai multe fotografii și filmulețe în mediul online, acum cei doi au devenit mult mai discreți în ceea ce privește viața lor personală.

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz se află împreună în vacanță

Ayça Ayşin Turan a reușit să atragă atenția cu rolul său în serialul “ Karagül”. Acolo a interpretat rolul “Ada”, una dintre gemene, fata lui Ece Uslu. Deși este născută în 1992, actrița și-a început cariera în 2007, însă primul rol important într-un serial l-a avut abia în anul 2013. A jucat în producții precum “Affedilmeyen”, “Hayal ve Gerçek” și “Dinle Sevgili”. Serialul „Karagül” a fost totuși cel care a reușit să-i deschidă mult mai multe porți în carieră, de-a lungul timpului.

Urmărește "Ține-mă de mână" cu Alp Navruz, de luni până vineri de la 22.00, doar la Happy Channel

Ulterior, după mai multe episoade dramatice, Ayça Ayşin Turan a interpretat rolul principal alături de Alp Navruz în serialul “Povestea de pe insulă”. Cei doi au intrat în pielea a doi îndrăgostiți, ulterior fiind cei care s-au îndrăgostit și departe de platourile de filmare. Cu toate că o bună perioadă de timp și-au negat relația, celebrul actor a fost cel care a făcut dezvăluirea mult așteptată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Demet Özdemir se află în vacanță după o lungă perioadă petrecută pe platourile de filmare. Actrița a postat primele fotografii

Deși o bună perioadă de timp și-a luat o binemeritată vacanță, Ayça Ayşin Turan și-a anunțat fanii că va reveni pe micul ecran cu un rol important într-o producție de succes. Aceasta îl va avea alături pe Ekin Koç în filmul “ İnandır Beni”, acolo unde va interpreta rolul unei femei pe nume „Sahra”. Filmările vor avea lor în Assos, în cadrul unui peisaj extrem de romantic, înconjurat de clădiri arhitecturale pline de istorie.

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz își continuă incursiunea în lumea iubirii

Chiar în cadrul vacanței, Ayça Ayşin Turan și-a anunțat fanii că va reveni pe platourile de filmare de îndată ce planurile sale se vor finaliza. Aceasta a oferit primele declarații referitoare la cel mai nou proiect al său.

“Vom merge pe platourile de filmare imediat dup[ vacanță. Sunt foarte entuziasmată. Va fi o poveste de dragoste extrem de naivă.”, a declarat Ayça Ayşin Turan, conform Seriesturkish.com. Actrița spune că l-a cunoscut pe Ekin Koç în cadrul unor repetiții, iar acum cei doi se vor revedea din nou pe platourile de filmare.

Citește și: Bergüzar Korel din “1001 de nopți” revine pe micile ecrane după ce a devenit mămică a treia oară

“Am mai lucrat în cadrul unui proiect anterior cu acest regizor. Să-l întâlnesc din nou pe Murat Saraçoğlu va fi o bucurie.”, a spus vedeta. Atât Ayça Ayşin Turan cât și Alp Navruz i-au uimit pe fani cu asemănarea care apare între ei, asta pentru că de cele mai multe ori se spune că cei care sunt suflete pereche seamănă. Vedeta are peste 5 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde continuă să-și surprindă fanii cu fotografii realizate atât pe platourile de filmare, cât și în timpul liber. Cu peste 200 de apariții, aceasta se numără printre cele mai îndrăgite actrițe la momentul actual.

În articolul

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz se află în vacanță. Cum s-a lăsat fotografiată celebra actriță, doar cu un simplu halat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x