Berat Rüzgâr Özkan a postat prima fotografie de pe platourile de filmare “Moștenirea”, sezonul 3. Cum arată în prezent micuțul actor

Publicat pe 28.11.2023 la 16:00 Actualizat pe 28.11.2023 la 12:02

Berat Rüzgâr Özkan a postat prima fotografie de pe platourile de filmare “Moștenirea”, sezonul 3. Cum arată în prezent micuțul actor.

Berat Rüzgâr Özkan poartă o bluză azurie și zâmbește

Berat Rüzgâr Özkan din “Moștenirea”

Happy Channel

Berat Rüzgâr Özkan este micuțul actor din serialul “Moștenirea” care a reușit să impresioneze audiența încă de la început cu talentul său aparte. Celebru deja, acesta continuă proiectul și în următorul sezon și se așteaptă ca fanii să fie în continuare cu ochii ațintiți asupra lui.

Berat Rüzgâr Özkan a postat prima fotografie de pe platourile de filmare “Moștenirea”, sezonul 3

S-a născut pe 16 septembrie 2014 în Istanbul și își continuă studiile în paralel cu munca de pe platourile de filmare. Berat Rüzgâr Özkan este unul dintre cei mai tineri actori pe care Turcia i-a adus în fața televizoarelor și de altfel unul foarte îndrăgit. Micuț, cu părul său cârlionțat și cu ochii migdalați, acesta reușește să cucerească și cele mai împietrite inimi de la primele imagini.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă la început a fost distribuit în reclame și astfel și-a făcut debutul, acum se poate considera un actor în devenire. Este noul star din țara sa natală și o speranță că actoria poate merge mai departe într-o manieră frumoasă și onestă. Pentru rolul din serialul “Moștenirea” a fost ales chiar de către producătorul Nazmiye Yılmaz. După ce familia i-a descoperit talentul, acesta nu a mai avut altă variantă decât să-și înceapă cariera timpurie.

În mediul online, acesta apare pe un singur cont de Instagram ce este administrat chiar de către părinții săi. Are peste 90 de mii de abonați și mai mult de 200 de fotografii și filmulețe postate. În prezent, acesta poate fi văzut pe platourile de filmare ale serialului “Moștenirea”, sezonul 3. Cu scenariul pe picioare, ca un elev conștiincios, Berat Rüzgâr Özkan zâmbește ca de obicei în fața camerei. A primit sute de comentarii din partea internauților și cei mai mulți l-au felicitat pentru munca depusă de-a lungul timpului.

“Îți urmăm succes”, “Ce creț ești”, “Sper ca toată fericită și succesul să fie alături de tine mereu”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate.

Berat Rüzgâr Özkan din “Moștenirea” în viața reală

Berat Rüzgâr Özkan din “Moștenirea” a împlinit recent 8 ani și poate fi considerat unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Deși nu îl vedem activ în mediul online decât atunci când părinții lui postează fotografii și filmulețe cu acesta, se pare că doar câteva dintre ipostaze sunt alături de mama sa, cea care i-a dat viață. Actorul nu este singurul copil la părinți și putem vedea cu ușurință acest lucru de pe conturile părinților, acolo unde sunt prezenți cu toții.

Micuțul Berat Rüzgâr Özkan din “Moștenirea” putem spune cu adevărat că este o tânără speranță ce trece prin multe momente inedite grație rolului său de protagonist. “Yusuf” a reușit în repetate rânduri să înduplece chiar și cele mai aspre inimi. Cu toate că sezonul 3 îl aduce aproape de telespectatori fără mătușa lui, singura persoană care îl mai ținea aproape de mama care l-a părăsit mult prea curând fără voia sa, acesta trece prin etape cu mult peste ceea ce poate îndura un copil.

În articolul

Berat Rüzgâr Özkan a postat prima fotografie de pe platourile de filmare “Moștenirea”, sezonul 3. Cum arată în prezent micuțul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x