Bergüzar Korel a apărut pe scenă și a uimit pe toată lumea. Ce a postat în mediul online vedeta din “1001 de nopți”

Publicat pe 14.03.2022 la 13:36 Actualizat pe 14.03.2022 la 15:36

Bergüzar Korel a apărut pe scenă și a uimit pe toată lumea. Vedeta a împărtășit cu fanii din mediul online un moment emoționant din 2019, atunci când a cântat alături de prieteni într-un concert inedit. Cum arăta pe atunci actrița din “1001 de noți”.

Bergüzar Korel poartă o rochie albă și are părul lung și prins la spate

Bergüzar Korel din “1001 de nopți”

Happy Channel

Bergüzar Korel a apărut pe scenă și a uimit pe toată lumea cu talentul său. Aceasta nu este doar o actriță talentată, ci și o cântăreață de succes care a reușit de-a lungul timpului să scoată pe piață două albume care i-au crescut notorietatea.

Cu toate că este o mămică devotată, acum trei ani Bergüzar Korel a cântat alături de prieteni într-un concert inedit.

Bergüzar Korel a apărut pe scenă și a uimit pe toată lumea

Bergüzar Korel se numără printre cele mai iubite vedete la momentul actual și în ciuda faptului că marea majoritate a timpului și-a petrecut-o alături de cei trei copii, vedeta nu a uitat de momentele în care și-a încântat fanii cu melodiile sale.

Actriță, cântăreață, mamă, soție, așa poate fi descrisă Bergüzar Korel din “1001 de nopți”. Alături de Halit Ergenç formează unul dintre cele mai solide cupluri, iar de ceva timp cei doi au reușit să-și întregească familia. Atunci când a venit pe lume micuța Leyla, viața acestora a devenit completă. Deși niciunul dintre ei nu a mai onorat proiectele profesionale mult visate, Bergüzar Korel și-a adus aminte de momentele petrecute pe scenă, într-un concert inedit alături de prieteni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Acum trei ani, plină de emoție. Am cântat melodia noastră preferată împreună. Prietenii care îți sunt alături în toate momentele vieții trebuie prețuiți la nesfârșit. Vă îmbrățișez și vă sărut pe fiecare cu mare nerăbdare. Să înceapă petrecerea, în curând ne vom vedea zâmbetel de pe fețe.”, a scris Bergüzar Korel.

Citește și: Bergüzar Korel din “1001 de nopți” revine pe micile ecrane după ce a devenit mămică a treia oară

Îmbrăcată într-o rochie albastră, lung, elegantă, cu paiete, așa apărea Bergüzar Korel acum trei ani, atunci când lumea nu era încă atinsă de boli sau războaie. “Ce amintiri frumoase, parcă au fost ieri”, “Ce noapte minunată”, “Și noi suntem fericiți, au fost multe momente frumoase în acea seară”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Bergüzar Korel, o nouă schimbare de look în mediul online

Dacă acum vedeta din “1001 de nopți” poartă părul lung și ondulat, acum trei ani aceasta avea o altă coafură care cu siguranță o scotea din zona de anonimat. Păr scurt, puțin ondulat spre frunte, așa apare Bergüzar Korel în videoclipul postat în mediul online. Peste 50 de mii de aprecieri a primit vedeta în cadrul postării.

Urmărește "1001 de nopți", sâmbătă și duminică, de la 20.00, doar la Happy Channel

În februarie 2010, Bergüzar Korel și Halit Ergenç au devenit părinți pentru prima oară, atunci când a venit pe lume primul lor fiu, Ali. La 10 ani diferență, actorii l-au întâmpinat și pe Han, cel de-al doilea fiu. Cea mai nouă membră a familiei este Leyla, fetița care s-a născut în noiembrie 2021. Cu toate că își petrec timpul alături de cei mici, Bergüzar Korel și Halit Ergenç nu obișnuiesc să posteze pe rețelele sociale fotografii cu chipurile micuților.

Citește și: Bergüzar Korel din “1001 de nopți” oferă sfaturi mamelor de fete. Ce a postat actrița în mediul online

Excepția a fost făcută totuși de faimoasa actriță din “1001 de noți”, atunci când le-a împărtășit fanilor o imagine inedită alături de micuțul Han. Cu ocazia zilei de naștere a copilului, actrița a ținut să transmită un mesaj prin intermediul contului personal de Instagram. Astfel, fanii au avut ocazia să observe o chipul acestuia învăluit doar de o perdea transparentă.

În articolul

Bergüzar Korel a apărut pe scenă și a uimit pe toată lumea. Ce a postat în mediul online vedeta din “1001 de nopți”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x