Bergüzar Korel a așteptat 6 ani să participe în cadrul unei emisiuni de succes din Turcia. Care a fost motivul absenței sale

Publicat pe 25.04.2024 la 14:36 Actualizat pe 25.04.2024 la 15:22

Invitată în cadrul unei emisiuni de succes din Turcia, vedeta din 1001 de nopți a vorbit despre cele mai interesante momente din viața sa. Bergüzar Korel a așteptat 6 ani pentru acest interviu.

actriță poartă păr scurt

Bergüzar Korel a așteptat 6 ani să participe în cadrul unei emisiuni de succes din Turcia

Instagram

Invitată în cadrul emisiunii celebre a lui Ibrahim Selim, actrița Bergüzar Korel a punctat motivele pentru care a lipsit timp de 6 ani din acest format. Cu ce alte informații i-a mai delectat pe fani, citiți în articolul de mai jos.

Bergüzar Korel a așteptat 6 ani să participe în cadrul unei emisiuni de succes din Turcia

Astăzi este o actriță extrem de cunoscută în lumea întreagă, însă în trecut a jucat volei pentru o lungă perioadă de timp. A mărturisit că o aruncare pe care nu a prevăzut-o i-a cauzat dureri la spate și astfel cariera de sportivă s-a încheiat. Părinții săi au fost amândoi actori, iar mama sa obișnuia să petreacă multă vreme pe platourile de filmare. De-a lungul timpului, micuța Bergüzar Korel a crescut cu ideea de a deveni o jucătoarea profesionistă de volei, nicidecum o actriță de primă clasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astăzi este recunoscută pentru rolurile de protagonistă din 1001 de noți sau Suleyman Magnificul și se bucură de aprecierea tuturor. Născută pe 27 august 1982 în Istanbul, spune că este o persoană extrem de încăpățânată. S-a căsătorit cu Halit Ergenç în 2009 și împreună au trei copii.

“Am fost însărcinată între 3 și 6 ani. Am fost însărcinată mereu. A trebuit să slăbesc 30 de kilograme și să mă machiez ca să apar așa.”, a menționat actrița. Spune că nu a fost un copil ascultător și de cele mai multe ori reușea să scapte în ultimul moment din situațiile neprevăzute în care intra.

“Părinții mei nu credeau că pot să facă față în această industrie, deci actoria nu era ceva ideal pentru mine. Mereu îi auzeam vorbind despre asta.”, a declarat actrița. Pe lângă carieră, a vorbit și despre copiii săi. Bergüzar Korel este mama a doi băieți și o fetiță. A povestit despre obiceiurile acestora pe care le consideră mai puțin plăcute.

Bergüzar Korel vorbește despre obiceiurile mai puțin plăcute ale copiilor săi

A început menționând-o pe fiica sa, Leyla. Micuța s-a născut în luna noiembrie a anului 2021.

“Leyla mănâncă foarte mult. Știi că sunt pisoii ăia care vin la mamă și mănâncă din mâncarea lor. Mie nu-mi place să-mi atingă nimeni mâncarea. Nimeni n-ar trebu să ia nimic din farfuria mea.”, a mărturisit vedeta. A urmat o poveste despre fiul Han. Acesta s-a născut în luna martie a anului 2020.

“Han vorbește foarte mult, bineînțeles că el trebuie să vorbească mereu. Mama nici nu se mai aude. Merg la baie, închid ușa și el continuă să vorbească.”, a povestit vedeta despre fiul cel mic. În ceea ce-l privește pe Ali, acesta are 14 ani în prezent. S-a născut în februarie 2010, fiind primul copil al cuplului celebru.

“Are acces la internet mult mai ușor.”, a punctat actrița. Alături de soțul celebru are întotdeuna discuții pe marginea a ceea ce se întâmplă în industria filmului. În toate cele trei sarcini a menționat că primele 3 luni au fost cele mai dificile. În prezent locuiește alături de familie în Londra. Au schimbat reședința și se bucură de timpul petrecut împreună.

În articolul

Bergüzar Korel a așteptat 6 ani să participe în cadrul unei emisiuni de succes din Turcia. Care a fost motivul absenței sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x