Bergüzar Korel, de la apariții inedite pe marile scene, la o prezență simplistă în propriul cămin. Cum arată actrița din “1001 de nopți”

Publicat pe 10.11.2022 la 14:14 Actualizat pe 10.11.2022 la 09:38

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” și-a uimit fanii cu apariții inedite pe marile scene, însă cele mai simpliste prezențe în propriul cămin îi atrag de asemenea pe internauți. Cum a apărut vedeta în mediul online într-o fotografie recentă.

Bergüzar Korel poartă o rochie cu buline fără mâneci și are părul aranjat la spate

Bergüzar Korel în rolul din serialul turcesc “1001 de nopți”

Happy Channel

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” se numără printre cele mai faimoase actrițe din Turcia. Deși a devenit mămică pentru a treia oară, artista nu a uitat de calitățile sale atât ca și cântăreață, cât și ca prezență pe marile scene ale lumii. Aceasta și-a anunțat întoarcerea, însă nu a uitat că responsabilitățile sale casnice nu s-au terminat încă.

Cea mai recentă fotografie o arată pe vedetă într-o ipostază inedită, fără niciun artificiu stilistic. Fanii au apreciat imediat îndrăzneala de care aceasta a dat dovadă.

Bergüzar Korel, de la apariții inedite pe marile scene, la o prezență simplistă în propriul cămin

Bergüzar Korel a devenit mămică pentru prima oară în luna februarie a anului 2010 și de atunci vedeta a mai întâmpinat acest miracol de două ori. Deși recent a adus pe lume o fetiță, protagonista din “1001 de nopți” și-a anunțat fanii că se întoarce pe micile ecrane în proiecte inedite. De asemenea, aceasta nu a uitat de pasiunea sa pentru muzică, astfel că cele mai recente fotografii și filmulețe i-au impresionat de-a dreptul pe internauți.

Citește și: Can Yaman s-a fotografiat în bolidul său de lux. Apariție care taie răsuflarea fanelor

După ce au văzut-o îmbrăcată elegant, într-o rochie lungă, fanii nu au putut rămâne indiferenți la apariția vedetei într-o manieră cu totul simplistă. Aceasta s-a lăsat fotografiată în confortul propriei locuințe. Îmbrăcată într-o cămașă albă, cu pantaloni verde închis și un machiaj natural, așa arată Bergüzar Korel. Peste 70 de mii de aprecieri a primit aceasta din partea internauților, însă nu este de mirare având în vedere că are peste 2 milioane de fani ce o admiră zi de zi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-unul dintre ultimele sale concerte, în 2019, Bergüzar Korel a impresionat audiența cu ajutorul calităților sale vocale. Îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete, dar și cu un picior dezgolit, așa a decis artista să se îmbrace pentru una dintre cele mai așteptate seri din viața sa.

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” își trăiesc viața ca artiști și părinți

După ceviața de familia le-a acaparat în întregime timpul petrecut pe platourile de filmare, prezența lor pe micile ecrane s-a diminuat considerabil. Îndrăgostiții își dedică tot mai mult timp copiilor și încearcă de fiecare dată să le ofere cele mai inedite exepriențe ale vieții. Astfel, de ceva timp, protagoniștii din “1001 de nopți” își petrec cea mai mare parte a timpului în Anglia.

Citește și: Cum se relaxeaza Giovanna Antonelli în timpul liber. Actrița a fost surprinsă într-un leagăn pe care oricine și l-ar dori în casă

După ce zvonurile cum că Bergüzar Korel și Halit Ergenç au părăsit țara natală au apărut în presă, reprezentantul celor doi a lămurit întreaga situație. Cu toate acestea, renovarea casei de vacanță i-a dus pe fani cu gândul la o reală schimbare a vieții celor doi.

După ce au stat o bună perioadă de timp departe de platourile de filmare, Bergüzar Korel și Halit Ergenç și-au anunțat întoarcerea în mediul artistic. Ulterior, cei doi au declarat că revenirea în Turcia poate fi posibilă doar dacă proiectele profesionale permit această schimbare. În ceea ce-l privește pe Halit Ergenç, acesta a stat departe de platourile de filmare mai bine de doi ani de zile din cauza virusului SARS-CoV-2.

În articolul

Bergüzar Korel, de la apariții inedite pe marile scene, la o prezență simplistă în propriul cămin. Cum arată actrița din “1001 de nopți”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x