Bergüzar Korel din "1001 de nopți", atunci când intră pe mâna stiliștilor. Cum arată vedeta

Publicat pe 14.08.2022 la 12:00 Actualizat pe 14.08.2022 la 09:38

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” a postat un videoclip în mediul online și le-a arătat fanilor cum arată atunci când intră pe mâna stiliștilor. Ce îmbunătățiri îi aduc profesioniștii vedetei.

Bergüzar Korel poartă o rochie verde cu buline albe, fără mâneci. Are părul prins în coadă

Bergüzar Korel din "1001 de nopți"

Happy Channel

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” a postat un videoclip în mediul online, acolo unde apare alături de o armată de stiliști. Astfel, fanii au putut-o vedea din nou pe vedeta lor preferată cum arată aranjată, așa cum se prezenta înainte de a deveni mămică pentru a treia oară.

Este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia și reușește să-și găsească un echilibru atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Bergüzar Korel din “1001 de nopți”, atunci când intră pe mâna stiliștilor

A jucat în serialul “1001 de nopți” alături de partenerul său din viața reală, a devenit mămică pentru a treia oară și numele ei este cunoscut pretutindeni. Așa poate fi descrisă actrița Bergüzar Korel, cea care recent a postat un videoclip în mediul online.

Acolo apare alături de o armată de stiliști care au grijă să apară pe micul ecran mai mult decât impecabilă. Zâmbind, mândră de apariția sa, așa apare actrița celebră în cel mai recent videoclip al său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Frumusețe”, “Miss World”, “A fost foarte frumos”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Cu peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, Bergüzar Korel din “1001 de nopți” rămâne totuși discretă în ceea ce îi privește viața personală, asta pentru niciodată nu le dezvăluie chipurile copiilor săi pe rețelele sociale. Cunoscută pentru discreția sa, aceasta poate fi ușor remarcată mergând la brațul partenerului său, Halit Ergenç.

Bergüzar Korel și Halit Ergenç s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “1001 de nopți”. Ulterior, cei doi s-au căsătorit, iar la momentul actual sunt fericiții părinți a trei copii. După ce au format un cuplu în serial, dragostea lor a trecut cu ușurință de micile ecrane și a reușit să ajungă și în realitate.

Urmărește “1001 de nopți”, sâmbătă și duminică de la 20.00, doar la Happy Channel

Bergüzar Korel, de-a lungul timpului

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” a devenit mămică pentru a treia oară, însă nu a uitat niciodată să-și întoarcă gândurile către meseria sa de actriță. După ce s-a zvonit că vedeta s-ar fi mutat în Londra alături de familie, iată că zvonurile au fost spulberate la scurtă vreme.

În celebrul serial turcesc, actrița o joacă pe Sehrazat, o tânără arhitectă care lucrează într-o companie deținută de afaceriștii Onur și Kerem. După moartea soțului ei, aceasta află că fiul de 5 ani are leucemie și încearcă din răsputeri să facă rost de o sumă importantă de bani pentru operația acestuia. După mai multe căutări fără succes, aceasta află că pentru a face rost de bani trebuie să-i îndeplinească șefului Onur o dorință importantă.

Deși la început găsește propunerea deplasată, Sehrazat acceptă pentru a-și salva fiul. Aceasta urmează să petreacă o noapte de dragoste cu Onur. Ulterior, cei doi ajung să se îndrăgostească însă iubirea lor trece de-a lungul episoadelor prin multiple piedici.

Este recunoscută pentru rolul său, însă puțini știau că are și o soră. Zeynep Korel este sora mai mare a cunoscutei vedete, însă cele două nu își mai vorbesc.

În articolul

Bergüzar Korel din "1001 de nopți", atunci când intră pe mâna stiliștilor. Cum arată vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x