Bergüzar Korel, mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a fiului său. Tânărul a împlinit 12 ani

Publicat pe 09.02.2022 la 14:51 Actualizat pe 09.02.2022 la 15:21

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” a lăsat un mesaj emoționant în mediul online cu ocazia zilei de naștere a fiului său. Tânărul a împlinit 12 ani.

Bergüzar Korel poartă o rochie albă și are părul lung

Bergüzar Korel din 1001 de nopți

Happy Channel

Bergüzar Korel din “1001 de noți” și-a sărbătorit recent fiul care a împlinit 12 ani de viață. Celebra actriță a lăsat un mesaj emoționant în mediul online cu ocazia acestei zile speciale și a făcut publice mai multe fotografii realizate de-a lungul timpului.

Vedeta este mamă a trei copii, doi băieți și o fetiță născută recent. Împreună cu fostul ei coleg de platou, Halit Ergenç, formează un cuplu solid.

Bergüzar Korel, mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a fiului său

Bergüzar Korel din “1001 de noți” și-a sărbătorit recent fiul care a împlinit 12 ani. Ali a intrat în viața vedetei în februarie 2010 și de atunci totul s-a schimbat pentru ea. Mesajul lăsa în mediul online i-a emoționat pe fanii din întreaga lume. Aceștia au putut observa cât de multă iubire poate avea o mamă pentru copilul ei, indiferent cât de mult va crește acesta.

“Ali, soarele meu. În viața aceasta, tot ce mi-am dorit a fost să devină mamă. Mulțumită ție, tu mi-ai schimbat viața. Suntem cei mai fericiți că ne-ai ales ca părinți. Ne simțim privilegiați și norocoși, noi părinții tăi. Ne luminezi viețile și ești o ființă minunată și independentă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Să rămâi mereu plin de viață ca și acum. Eu și tatăl tău vom fi mereu aproape de tine atâta timp cât vom trăi, în orice situație, dacă vei dori. Dragul meu, îți mulțumesc pentru fericirea pe care ne-ai adus-o acum 12 ani. Îți mulțumesc pentru existență, mama ta. Să ai un an excelent.”, a fost mesaj transmis de Bergüzar Korel pe pagina personală de Instagram.

Mesaje de felicitare au început rapid să curcă pe pagina de socializare a vedetei, astfel că mii de fani au fost prezenți în mediul online pentru a citit declarația făcută de actriță către fiul ei. Bergüzar Korel din “1001 de noți” este una dintre cele mai iubite vedete din Turcia cu 2.1 milioane de fani doar pe Instagram.

Vedeta și-a obișnuit deja fanii cu fotografiile postate alături de familie. Aceasta nu le-a arătat niciodată chipul copiilor săi și este decisă să continue această tradiție.

Bergüzar Korel și Halit Ergenç își continuă viața în Marea Britanie

Bergüzar Korel a devenit recent mămică pentru a treia oară, atunci când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. De atunci, actrița împreună cu Halit Ergenç au călătorit în Anglia, locul de relaxare al celor doi.

Cu toate acestea, timpul a trecut iar cuplul nu a mai dat niciun semn că s-ar reîntoarce în Turcia, astfel că fanii au presupus că cei doi și-au mutat domiciliul. Se pare totuși că a fost vorba doar despre o vacanță prelungită, asta după ce Ayşe Barım, managerul cuplului a venit cu primele declarații obiective: „Nu este vorba despre stabilirea în Anglia. Ei merg acolo de peste 5 ani.”, a spus acesta, conform SeriesTurkish.com.

Urmărește “1001 de nopți” sâmbătă și duminică de la 20.00, doar la Happy Channel

Recent, zvonurile legate de stabilirea celor doi îndrăgostiți în Anglia au reapărut. Actrița Bergüzar Korel a decis că își dorește să le construiască micuților un loc de joacă ideal chiar în țara de vacanță.

În articolul

Bergüzar Korel, mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a fiului său. Tânărul a împlinit 12 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x