Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți”, îndrăgostiți ca la început. Imaginile care au înduioșat fanii

Publicat pe 03.03.2024 la 20:30 Actualizat pe 03.03.2024 la 18:28

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” au apărut în mediul online îndrăgostiți ca la început. Cu toate că au devenit părinți pentru a treia oară, aceștia nu au uitat de clipele romantice în cuplu.

Bergüzar Korel poartă o rochie albă, are părul prins la spate și o figură serioasă

Bergüzar Korel din “1001 de nopți”

Happy Channel

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” au apărut în mediul online îndrăgostiți ca la început. Actrița a postat un videoclip în care zâmbește alături de partenerul său, cel care i-a devenit soț în 2009, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale celebrului serial.

Cu toate că au devenit părinți pentru a treia oară, Bergüzar Korel și Halit Ergenç nu au uitat de momentele romantice în cuplu.

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți”, îndrăgostiți ca la început

Dacă de cele mai multe ori postările făcute de Bergüzar Korel în mediul online implică cei trei copii ai săi, iată că de această dată actrița din “1001 de nopți” le-a demonstrat internauților că și viața sa amoroasă este la fel de fericită.

Alături de Halit Ergenç, vedeta s-a filmat ținându-se de mână și zâmbind. Cei doi au apărut la fel de îndrăgostiți ca la început, atunci când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului. Bergüzar Korel și-a făcut debutul în televiziune ca și “Leyla” în „Valley of the Wolves: Iraq”, iar ulterior a jucat în “1001 de nopți” alături de Halit Ergenç.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Datorită succesului înregistrat, producătorii i-au adus din nou împreună ca și cuplu între 2016 și 2018 în serialul “Wounded Love”. Împreună au trei copii, doi băieți și o fetiță și continuă să-și uimească fanii cu cele mai noi apariții în mediul online.

Bergüzar Korel este recunoscută pentru discreția cu care își arată copiii pe rețelele sociale, asta pentru că nimeni nu le-a văzut până acum chipurile micuților. Cea mai recentă fotografie alături de fiul Han o arată pe actriță într-o altfel de ipostază. Acesta este acoperit doar de o perdea transparentă, astfel că oricine îi poate desluși trăsăturile feței.

Îmbrăcată într-o ținută lejeră, dar cu o eșarfă colorată, așa apare Bergüzar Korel în cel mai nou videoclip de pe contul personal de Instagram. De asemenea, aceasta a optat pentru o coafură simplă, dar de efect. Vedeta și-a ondulat părul. În dreptul descrierii, actrița din “1001 de nopți” le-a mărturisit fanilor că se află alături de Halit Ergenç timp de trei ore fără copii.

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” oferă sfaturi mamelor de fete

Într-una dintre postările recente, Bergüzar Korel le-a oferit sfaturi mamelor de fete și a militat pentru drepturile micuțelor de a nu fi îmbrăcate exclusiv în roz, așa cum au fost obișnuite.

„Cred că este foarte sexist să îmbraci fetele doar în roz. Cu toate acestea, să le îmbraci în negru și gri din cap până în picioare este ultra-feminist. Desigur, așa este. Indiferent că ești prințesă, cowboy, învățătoare, balerină, poți purta orice culoare dorești, culoarea libertății și a viselor. Toate culorile sunt frumoase.”, a scris actrița din “1001 de nopți” în mediul online.

Citește și: Bergüzar Korel din “1001 de nopți” oferă sfaturi mamelor de fete. Ce a postat actrița în mediul online

Cu peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, Bergüzar Korel reușește cu ușurință să se mențină în topul preferințelor telespectatorilor, în ciuda faptului că nu a mai fost văzută pe micile ecrane de foarte multă vreme.

În articolul

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți”, îndrăgostiți ca la început. Imaginile care au înduioșat fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x