Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” s-au întors în Turcia. Ce au crezut fanii celor doi

Publicat pe 17.04.2022 la 20:02 Actualizat pe 15.04.2022 la 16:20

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” s-au întors în Turcia după o vacanță binemeritată pe care au petrecut-o cu copiii în Anglia. Ce au crezut fanii celor doi despre escapada prelungită.

Bergüzar Korel poartă o rochie neagră și are părul desprins, iar Halit Ergenç poartă un costum albastru

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți”

Profimedia Images

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” s-au întors în Turcia după o vacanță binemeritată în Anglia, acolo unde au călătorit alături de familie. Bergüzar Korel a devenit mămică pentru a treia oară, însă nu a vrut să-și petreacă zilele între patru pereți, alături de copii.

Fanii au crezut imediat că cei doi îndrăgostiți s-au mutat definitiv în capitala Marii Britanii și au început să-și pună întrebări pe rețelele sociale.

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” s-au întors în Turcia

După o vacanță petrecută în Anglia alături de copii, Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” s-au reîntors în Turcia acolo unde s-au revăzut cu oamenii dragi. Știrile apărute în tabloide i-au îngrijorat pe fanii care au crezut că cei doi actori vor rămâne pentru totdeauna în Anglia.

Ulterior, Ayşe Barım, managerul cuplului a oferit o declarație oficială: “Nu este vorba despre mutarea lor în Anglia. Ei au călătorit acolo de-a lungul a cinci ani. Acum doar și-au extins vacanța.” Ulterior, Bergüzar Korel a postat mai multe fotografii pe contul personal de Instagram, alături de prieteni și oamenii dragi. Se pare că vedeta a dus dorul zilelor de acasă, când nu aveau nicio problemă și puteau petrece împreună cu persoanele apropiate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bergüzar Korel și Halit Ergenç s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “1001 de nopți”, difuzat la Happy Channel sâmbătă și duminică de la 20.00. Ulterior, cei doi s-au căsătorit, iar acum sunt fericiții părinți a trei copii. Fanii au crezut că îndrăgostiții s-au mutat în Anglia, asta pentru că de ceva vreme aceștia au cumpărat o casă în Marea Britanie.

Care este povestea protagoniștilor din “1001 de nopți”

Sehrazat este o tânără arhitectă care lucrează într-o companie deținută de Onur și Kerem. După moartea soțului, aceasta află că fiul ei de 5 ani are leucemie și încearcă din răsputeri să facă rost de o sumă importantă de bani pentru operația celui mic.

După mai multe căutări fără succes, Sehrazat ajunge în postura de a-i cere șefului ei Onur, banii necesarii pentru transplantul fiului. Acesta este de acord să-și împrumute subalterna cu o singură condiție. Cu toate că Sehrazat se găsește nevoită să accepte o propunere indecentă, nu stă pe gânduri pentru ajutorarea celui mic.

Urmărește "1001 de nopți", sâmbătă și duminică de la 20.00, doar la Happy Channel

După ce Sehrazat și Onur ajung să petreacă noaptea împreună, totul se schimbă în viața tinerei. O poveste intensă de dragoste cu un trecut greu de acceptat. 1001 de nopți este o producție turcească ce îi are în prim-plan pe Sehrazat și Onur, doi oameni din pături sociale total diferite care ajung să se îndrăgostească în urma unei întâmplări care le va schimba complet viețile. Deși petrec o noapte împreună, cei doi vor trebui să păstreze secretul.

Bergüzar Gökçe Korel s-a născut pe 27 august 1982 în Turcia și este fiica actorului Tanju Korel și a celebrei actrițe Hülya Darcan. Absolventă a facultății Mimar Sinan Fine Arts University, departamentul de teatru. Actrița este căsătorită cu colegul ei de platou Halit Ergenç și au împreună trei copii.

În articolul

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” s-au întors în Turcia. Ce au crezut fanii celor doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
„Va sosi momentul meu!” Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela s-a prăbuşit emoţional
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x