Bergüzar Korel și-a făcut apariția în mediul online cu o nouă coafură. Cum arată acum vedeta din serialul turcesc “1001 de nopți”

Publicat pe 26.05.2022 la 12:50 Actualizat pe 26.05.2022 la 13:28

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” și-a schimbat coafura și a publicat o fotografie inedită în mediul online. Fanii au reacționat imediat și i-au lăsat vedetei mai multe comentarii și aprecieri.

Bergüzar Korel poartă o rochie neagră cu buline albe și are părul coafat pe spate

Bergüzar Korel din “1001 de nopți”

Happy Channel

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” se numără printre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. Cu toate că o bună perioadă din timp și-a dedicate familiei și creșterii celor trei copii, a reușit cu brio să treacă peste testul încrederii și astfel a rămas în inimile fanilor de-a lungul timpului.

Acum vedeta anunță noi proiecte profesionale și este mult mai activă în mediul online, acolo unde obișnuiește să posteze fotografii și filmulețe.

Bergüzar Korel și-a făcut apariția în mediul online cu o nouă coafură

Deși este recunoscută pentru grija ce le-o poartă copiilor săi, Bergüzar Korel din “1001 de nopți” și-a anunțat recent fanii că va participa în cadrul unor noi proiecte profesionale. De altfel, vedeta este foarte activă în mediul online, acolo unde dea- lungul timpului a fost imaginea mai multor campanii pe care le-a promovat.

Actriță, cântăreață și mamă de excepție, așa poate fi descrisă în doar câteva cuvinte protagonista serialului “1001 de nopți”. Dacă toată lumea o cunoaște pe aceasta cu părul lung și într-o altfel de ipostază, iată că de această dată Bergüzar Korel și-a surprins fanii de-a dreptul. Are peste 2 milioane de internauți care o urmăresc la fiecare pas și nu este de mirare că a reușit să strângă zeci de comentarii și peste 80 de mii de aprecieri în cadrul celei mai noi postări de pe pagina personală de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Unde-ți este familia, acolo este și casa ta. Balconul meu, apartul de cafea, canapeaua mea, pereții mei, dușul meu, ușile mele, covorul meu, toate pozele pe care le-am strâns în momentele important, primul meu cadou oferit de Ali. Pictura pe care a făcut-o, soarele care cade în camerele noastre, coridorul pe care merg pentru a-mi săruta copiii de noapte bună, masa noastră unde luăm micul-dejun, prosoapele mele, cearșafurile, săpunul meu, toate amintirile acestea vor rămâne în pereții acestui imobil pe care îl numesc casă.”, a scris Bergüzar Korel.

Scrisoarea lăsată de Bergüzar Korel în mediul online

Actrița nu s-a oprit doar la acele câteva cuvinte și a continuat să-și descriere sentimentele pe care le are în fiecare zi a vieții ei atunci când pășește în casa familiei.

“Mi-e dor de tot, viața zboară. Știu că poate părea ciudat pentru unii, însă trebuie să luăm toate aceste bagaje cu noi. Știu că poate spuneți că este o problemă, dar nu este așa. Toate acestea înseamnă ceva pentru cineva care este legat de un pământ anume așa cum sunt și eu.

Urmărește "1001 de nopți", sâmbătă și duminică de la 20.00, doar la Happy Channel

Până la urmă, așa ne creăm amintiri pe care nu le vom uita niciodată. Sinceritatea cu care spunem că ne e dor unii de ceilalți nu mai este atât de prezentă. Trebuie să facem să fie bine.”, a scris Bergüzar Korel din “1001 de nopți”.

Citește și: Giovanna Antonelli s-a pozat în lenjerie intimă, în intimitatea băii. Cum arată trupul actriței cunoscute drept Jade, din Clona

“Ai dreptate în tot ce spui. De fapt, așa mi s-a întâmplat și mie la început când am fost un imigrant. Când te întorci acasă pentru scurte perioade este important să te întâlnești cu vechi prieteni. Trecutul rănește, dar de cealaltă parte e bine să fii înrădăcinat într-un singur loc.”, a scris un fan.

În articolul

Bergüzar Korel și-a făcut apariția în mediul online cu o nouă coafură. Cum arată acum vedeta din serialul turcesc “1001 de nopți”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x