Bergüzar Korel și-a sărbătorit cel de-al doilea copil. Mesajul emoționant pe care l-a lăsat în mediul online pentru tânărul Han

Publicat pe 12.03.2024 la 11:23 Actualizat pe 12.03.2024 la 12:30

Bergüzar Korel a ținut să-și sărbătoarească cel de-al doilea fiu într-un mod cu totul special. Actrița a lăsat un mesaj emoționant pe pagina de socializare și a povestit momentul nașterii.

actrița poartă părul lung, desprins

Bergüzar Korel și-a sărbătorit cel de-al doilea copil

Happy Channel

Bergüzar Korel este cunoscută pentru rolurile sale în cele mai inedite seriale turcești. L-a cunoscut pe actorul Halit Ergenc pe platourile de filmare ale producției 1001 de nopți și de atunci povestea lor de iubire a continuat la putere maximă. S-au căsătorit în 2009 și în prezent sunt părinții a trei copii, doi băieți și o fată.

Bergüzar Korel și-a sărbătorit cel de-al doilea copil

Cu toate că vedeta nu obișnuiește să publice fotografii cu copiii săi, ocaziile speciale nu sunt niciodată ratate. De data aceasta, a venit rândul fiului Han să fie sărbătorit de mama sa celebră. Aceasta a lăsat public o scrisoare în care a povestit momentul în care a născut, dar și câteva imagini din spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Te-ai născut în 3 minute și ne-ai făcut pe toți să rândem din momentul în care ai venit, blonduțul meu. Atât de mult încât cei care te așteptau în acea zi au fost mirați că te-ai născut așa repede. Cei care au plecat atunci să bea o cafea, s-au reîntors cu un zâmbet pe chip. Mama, ai venit cu speranță chiar de ziua femeii. Sper ca viața ta să fie presărată cu sănătate, energie, conversații nesfârșite, bucurie. Surpriza de pe chipul pe este prezentă și astăzi. Multe momente de bucurie și surprize. Te iubim foarte mult, bebelușul meu frumos. Sper ca Dumnezeu să ne ofere sănătate pentru mai multe momente trăite împreună.”, a scris actrița.

A primit mai multe mesaje din partea fanilor și aprecierile au continuat să curgă. Nu este de mirare având în vedere faptul că are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram. A publicat până acum peste o mie de fotografii și filmulețe.

De asemenea, actrița a povestit faptul că a primit propunerea de căsătorie pe 22 mai 2009. Cu toate că este mămica a trei copii, a demonstrat că își poate recăpăta trupul de dinainte de naștere cu diete și exerciții fizice.

Bergüzar Korel vorbește în fiecare an despre experiențele sale ca și mamă

Cu fiecare ocazie pe care o are, vedeta din Turcia ține să le povestească tuturor despre experiențele pe care le-a trăit de-a lungul timpului. De aceea, în prezent mulți dintre fani știu că fiica sa Leyla s-a născut cu cordonul ombilical în jurul gâtului și a fost o naștere dificilă.

“Acest loc va miros a lapte pentru o lungă perioadă de timp. În ciuda durerii pe care am simțit-o când am plecat de acasă mi-am spus că nu o să nasc până la ora 10 dimineața. La sfârșitul celor 40 de săptămâni doctorul mi-a spus că există un motiv pentru care bebelușul nu s-a născut, poate că era vorba despre cordonul ombilical prea scurt.

Timpul a trecut, corpul meu era pregătit, dar ea nu apărea. După 11 ore dureroase, Leyla s-a născut la ora pe care am dorit-o, la 10 dimineața fix cu cordonul ombilical în jurul gâtului. Am fost în sfârșit pregătită să o îmbrățișez și vreau să le mulțumesc doctorilor că au pus sănătatea noastră înainte de orice.”, a scris actrița.

În articolul

Bergüzar Korel și-a sărbătorit cel de-al doilea copil. Mesajul emoționant pe care l-a lăsat în mediul online pentru tânărul Han

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x