Beril Pozam din Golden Boy – Dragoste rebelă revine în mediul online după o lungă perioadă de absență. Afra Saracoglu i-a lăsat un comentariu emoționant

Publicat pe 09.02.2024 la 15:39 Actualizat pe 09.02.2024 la 20:31

Beril Pozam își surprinde fanii cu noi apariții în mediul online după ce a declarat că a lipsit o perioadă din acest mediu. Cum au reacționat fanii.

actrița poartă un costum albastru și are părul prins în coadă

Beril Pozam din Golden Boy – Dragoste rebelă revine în mediul online după o lungă perioadă de absență

Happy Channel

Beril Pozam face parte din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă, una dintre cele mai îndrăgite producții din Turcia la momentul actual. După o lungă perioadă de pauză în mediul online, vedeta a revenit cu forțe proaspete.

Beril Pozam din Golden Boy – Dragoste rebelă revine în mediul online după o lungă perioadă de absență

Actrița a reușit să-și arate valoarea în producția turcească și a devenit o prezență constantă pe rețelele sociale. Cu toate acestea, aceasta a declarat recent că a lipsit o perioadă de pe pagina de instagram, acolo unde postează deseori. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cele mai recente dintre acestea, Beril Pozam poartă o ținută lejeră. Vorbim despre un cardigan de culoare roșie, o șapcă albă, ochelari de vedere și ruj roșu.

“Mă simt foarte entuziasmată să împărtășesc aceste fotografii după multă vreme de absență...wow instagram!”, a scris actrița. La scurtă vreme, colega sa de platou din Golden Boy – Dragoste rebelă i-a lăsat un mesaj. Vorbim despre cea care între timp a devenit chiar prietena sa, Afra Saraçoğlu.

“Dar cine este acea frumusețe?”, a scris protagonista seriei. Internauții i-au lăsat peste o mie de comentarii și peste 100 de mii de aprecieri.

“Te iubim pe tine și pe Kaya. Vă rog să n-o pierdeți pe Kaya pentru Farid sau Abdeen. Nu merită să-l părăsești”, “Te iubim pe tine și pe Abidin”, au fost doar câteva dintre cuvintele lăsate de prietenii virtuali. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam.

Cea din urmă joacă rolul Suna, fiind sora mai mare a lui Seyran. Un personaj care i-a adus fără doar și poate recunoaștere internațională.

Beril Pozam și Buçe Buse au devenit prietene bune pe platourile de filmare

Cele două vedete din Golden Boy – Dragoste rebelă au legat o frumoasă relație de prietenie. Contrar ideilor care apăruseră în mediul online legate de tensiunile dintre cele două, s-au fotografiat în cadrul unei săli de sport acolo unde fac împreună exerciții fizice.

“Suna și Pelin fac sport împreună într-un univers paralel”, au scris cele două pe conturile personale de socializare. Cu fiecare ocazie pe care o au, actorii care fac parte din distribuția seriei își exprimă cu mândrie sentimentele de prietenie pe care le au unii pentru ceilalți. Așa se întâmplă și în cazul celor două actrițe din Turcia. Buçe Buse Kahraman s-a născut pe 1 aprilie 1996 și a jucat până în prezent în producții precum Forbidden Apple în 2018, Baș Belasi în 2021, Ben Gri în 2022, Bad Boy în 2017.

În ceea ce o privește pe Afra Saracoglu, aceasta a dansat alături de Buce Buse Kahraman și fanii au reacționat imediat spunând că acesta este fără doar și poate visul lui “Ferit”. De asemenea, actrițele sunt favoritele publicului la momentul actual.

În articolul

Beril Pozam din Golden Boy – Dragoste rebelă revine în mediul online după o lungă perioadă de absență. Afra Saracoglu i-a lăsat un comentariu emoționant

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x