Berkay Ateş din “Flăcările Destinului”, atunci când nu se află pe platourile de filmare. Cum se distrează actorul

Publicat pe 01.01.2021 la 20:00 Actualizat pe 01.01.2022 la 17:43

Berkay Ateș este recunoscut pentru rolul său din serialul turcesc “Flăcările Destinului”, însă nu mulți l-au văzut pe bărbat departe de platourile de filmare. Cum se distrează actorul alături de prieteni.

Berkay Ateș poartă un costum negru și o cămașă albă

Berkay Ateș în cadrul Venice International Film Festival

Profimedia

Berkay Ateș este unul dintre cei mai cunoscuți actori turci la momentul actual, datorită rolului din serialul “Flăcările Destinului”. Fanii din întreaga lume îi urmăresc parcursul actoricesc și vor să afle ce se va mai întâmpla cu personajul lui.

Chiar dacă Berkay Ateș este un bărbat muncitor și dă tot ce are mai bun pe scenă, acesta reușește să se împartă cu succes între viața profesională și viața personală, pentru ca totul să aibă un echilibru bine stabilit.

Recent, acesta a postat o serie de fotografii pe contul personal de Instagram, acolo unde fanii l-au putut vedea și într-o altă ipostază față de cea de pe micul ecran.

Berkay Ateş din “Flăcările Destinului”, atunci când nu se află pe platourile de filmare

În prima fotografie postată de actor, acesta zâmbește și pare a fi foarte fericit de faptul că se află lângă oamenii dragi. Actorul este îmbrăcat lejer, într-un tricou galben și o geacă neagră de piele, haine care îi scot în evidență trăsăturile feței.

Chiar dacă pare un om dur la prima vedere, Berkay Ateș s-a lăsat fotografiat în ipostaze personale alături de prieteni, ceea ce l-a făcut să fie mult mai apropiat față de fanii din mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei 700 de mii de urmăritori de pe contul personal de Instagram nu au rămas indiferenți, așa că l-au copleșit pe Berkay Ateș cu aprecieri și comentarii. Acesta poate fi urmărit în serialul "Flăcările destinului" la Happy Channel, luni și vineri de la orele 9.15, iar în weekend de la orele 15.00.

Cum se distrează Berkay Ateș atunci când e alături de prieteni

Berkay Ateş s-a născut la 19 februarie 1987 în Istanbul, Turcia. Este un actor de origine turcă ce a reușit să-și facă simțită prezența atât pe micile ecrane cât și pe scenele teatrelor importante.

Este o figură importantă în serialul “Flăcările destinului”, astfel că oamenii își doresc să afle cât mai multe informații din viața personală a acestuia. Chiar dacă este o persoană destul de rezervată în ceea ce privește viața privată, iată că Berkay Ateș nu stă departe de rețelele de socializare.

Despre celebrul actor se știe că și-a pierdut tatăl la o vârstă foarte fragedă, însă acest lucru l-a ambiționat să devină cea mai bună versiune a sa și să reușească prin forțe proprii tot ceea ce și-a propus. Astfel, pentru a urca pe marile scene ale lumii, a dorit să urmeze și o școală în acest sens.

Chiar dacă a crescut într-o zonă a Turciei care nu era prea bine văzută la vremea aceea, Berkay Ateș nu a cedat presiunii și s-a ridicat deasupra așteptărilor celorlalți. Astfel, chiar dacă a rămas fără o figură paternă de mic, a ținut minte toate învățămintele pe care tatăl lui i le-a oferit.

Cât despre mama și sora lui, Berkay Ateş are doar cuvinte de laudă, dat fiind faptul că a crescut împreună cu ele o lungă perioadă de timp. Actorul spune că toate experiențele prin care a trecut atunci când era doar un puști, l-au ajutat mai târziu în viață.

În articolul

Berkay Ateş din “Flăcările Destinului”, atunci când nu se află pe platourile de filmare. Cum se distrează actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
a1.ro
Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Gabriel Mîțoc a uimit cu experiența sa. Ce a descoperit la asociatul său, când a privit camerele
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
„Va sosi momentul meu!” Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela s-a prăbuşit emoţional
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x