Bige Önal din “Dragostea plutește în aer”, adevărul despre relația cu Aras Bulut Iynemli. S-au despărțit cei doi cu adevărat?

Publicat pe 11.01.2022 la 16:09 Actualizat pe 11.01.2022 la 17:08

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” spune tot adevărul despre relația de iubire cu Aras Bulut Iynemli. S-au despărțit cei doi cu adevărat?

Bige Önal poartă părul desprins și are ruj pe buze

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer”, adevărul despre relația cu Aras Bulut Iynemli

Happy Channel

De-a lungul timpului, relația de iubire dintre Aras Bulut Iynemli și Bige Önal a fost intens discutată pe rețelele sociale, asta pentru că nu a fost niciodată clar dacă cei doi s-au împăcat sau au rămas despărțiți definitiv.

Actrița din “Dragostea plutește în aer” a fost cea care a risipit toate controversele și a spus în sfârșit adevărul despre această poveste de iubire.

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer”, despre relația cu Aras Bulut Iynemli

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” a lămurit polemica legată de relația pe care o are la momentul prezent cu Aras Bulut Iynemli. Dacă fanii au crezut în ultima vreme că cei doi îndrăgostiți s-au despărțit, iată că nimic din toată această poveste nu este adevărat.

Dacă numele lui Aras Bulut Iynemli este asociat în ultima vreme cu unul dintre cele mai mari proiecte cinematografice, iată că și viața personală îi este pusă sub lupă. Relația cu Bige Önal a fost pusă sub semnul întrebării de-a lungul timpului, iar fanii celor doi nu au știut ce să creadă cu exactitate. Iată că vedeta din “Dragostea plutește în aer” vine acum să mărturisească adevărul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bige Önal a oferit un răspuns onest la care nimeni nu se aștepta: “Totul este bine.”, a spus actrița. Mai multe idei legate de separarea și reconcilierea celor doi au apărut deseori în online. Actrița din “Dragostea plutește în aer” a mărturisit că nu este nicio problemă în relația lor și totul merge ca pe toate.

În vara anului trecut s-a zvonit că Bige Önal și Aras Bulut Iynemli s-au despărțit, iar apoi s-au împăcat, însă niciuna din aceste informații nu este adevărată, asta pentru că actrița din “Dragostea plutește în aer” a spus tot adevărul .

“Totul este bine. Suntem bine. Totul merge bine.”, a spus vedeta.

Bige Önal, adevărul despre relația cu Aras Bulut Iynemli

Relația dintre Bige Önal și Aras Bulut Iynemli a fost intens discutată, asta pentru că cei doi erau împreună de șase ani și urmau să se căsătorească. Zvonurile despărțirii s-au intensificat pe măsură ce timpul a trecut, însă acum totul a fi lămurit.

“Pentru că am crescut într-un cartier cu o cultură diferită m-am obișnuit să văd copii pe străzi, jucându-se. Din păcate, tinerele, din motive diferite, nu-și mai petrec copilăria ca în trecut.”, a declarat Bige Önal acum ceva timp într-un interviu.

Cât despre relația cu Aras Bulut Iynemli, aceasta nu a oferit nicio declarație la acel moment, însă este cunoscut faptul că cei doi sunt rezervați în ceea ce privește viața lor personală. Totuși, o simplă căutare pe conturile de socializare ale celor doi și se poate observa faptul că nicio problema nu a intervenit în relația îndrăgostiților.

Fotografiile postate stau mărturie. Amândoi au continuat să posteze imagini cu animalul de companie pe care îl deține Aras Bulut Iynemli, iar câteva instantanee sunt realizate chiar de Bige Önal. Actrița din “Dragostea plutește în aer” are 1.3 milioane de fani în online, iar celebrul actor 10 milioane de internauți care îl urmăresc și abia așteaptă fotografiile postate de el.

În articolul

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer”, adevărul despre relația cu Aras Bulut Iynemli. S-au despărțit cei doi cu adevărat?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x