Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” și-a sărbătorit ziua de naștere. Mesajul transmis de actriță în mediul online

Publicat pe 03.02.2022 la 12:47 Actualizat pe 03.02.2022 la 13:23

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” și-a sărbătorit ziua de naștere și a lăsat un mesaj emoționant în mediul online. Fanii au reacționat imediat și au constatat că vedeta nu s-a despărțit de iubitul ei, Aras Bulut İynemli.

Bige Önal poartă un costum albastru, are părul desprins și ruj roșu

Bige Önal din "Dragostea plutește în aer"

Happy Channel

Bige Önal a devenit cunoscută datorită rolului său din “Dragostea plutește în aer”. Vedeta are o întreagă experiență în spate și se poate spune că este una dintre cele mai apreciate actrițe la momentul actual. Relația de lungă durată pe care o are la momentul actual cu Aras Bulut İynemli a reușit să țină întotdeauna primele pagini ale ziarelor.

Vedeta și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a lăsat o fotografie personală în mediul online, însoțită de un mesaj emoționant.

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” și-a sărbătorit ziua de naștere

Pe lângă rolul din “Dragostea plutește în aer”, Bige Önal a mai jucat și în “Bir Başkadır”, fiind o interpretare foarte intens discutată la momentul respective. De asemenea, vedeta a participat și într-unul dintre sezoanele producție “Yeşilçam”. Aceasta joacă aici rolul unei femei misterioase.

Bige Önal și-a sărbătorit de curând ziua de naștere, mai exact pe 1 februarie, și a postat pe contul personal de Instagram o fotografie emoționantă de pe vremea când era doar un copil. Aceasta a lăsat și un mesaj alăturat, iar fanii nu au putut să nu-i transmită câteva cuvinte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Îmi doresc pace în acest an, sănătate și speranțe pentru viitor. Vreau să ne recăpătăm sănătatea, să trăim într-un mediu mai sănătos. Vă doaresc fericire tuturor și așa cum spun mereu, dacă nu îmi pierd speranța de-a lungul timpului, anii devin doar niște numere. Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, gândurile bune, fotografiile și videoclipurile trimise. La revedere!”, a scris Bige Önal în dreptul fotografiei.

Bige Önal a postat o fotografie din copilărie, iar printre persoanele care i-au urat toate cele bune s-au numărat prietenii ei, oamenii din copilărie dar și Gaye Su Akyol, Derya Şensoy și Zeynep Çamcı. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” a primit pentru 1 mi de comentarii și 40 de mii de aprecieri, asta doar pe contul personal de Instagram.

Bige Önal și Aras Bulut İynemli își continuă relația de iubire

Deși cele mai multe surse apărute în mediul online spun că dragostea dintre Bige Önal și Aras Bulut İynemli a rămas de domeniul trecutului, iată că cei doi nu se dezic de la întâlniri romantice. Cel mai des, îndrăgostiții pot fi urmăriți pe conturile de socializare, acolo unde nu mai obișnuiesc să posteze fotografii împreună.

Cu toate acestea, dacă pozele ar fi comparate, s-ar putea vedea cu ochiul liber faptul că cei doi continuă să trăiască un vis. Fiind oprită de jurnaliști, Bige Önal a declarat că “totul este bine”, făcând referire la relația de iubire pe care o trăiește. Aras Bulut İynemli are peste 10 milioane de fani doar pe contul personal de Instagram, iar partenera lui de viață se poate mândri cu peste 1 milion de internauți care abia așteaptă să-i vadă aparițiile.

Bige Önal s-a născut pe 1 februarie 1990 și a studiat atât în țara natală, cât și SUA. Și-a început parcursul profesional în 2007 cu rolul “Gizem” din serialul “Kısmetim Otel”. Ulterior, aceasta a avut mai multe roluri principale care i-au adus nenumărate premii internaționale.

În articolul

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” și-a sărbătorit ziua de naștere. Mesajul transmis de actriță în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x