Birce Akalay din Alegerea surprinde cu o ipostază în costum de baie. La 39 de ani, vedeta își arată tatuajele

Publicat pe 21.04.2024 la 15:30 Actualizat pe 21.04.2024 la 15:30

Birce Akalay își surprinde comunitatea cu o ședință foto în costum de baie. Vedeta a pozat în cele mai provocatoare ipostaze și a ținut să-și lase la vedere tatuajele.

Birce Akalay poartă o bluză albă cu părul lung desprins, se află într-o mașină la volan

Birce Akalay din Alegerea surprinde cu o ipostază în costum de baie

Happy Channel

Actrița Birce Akalay este mai mult decât încântată cu ocazia ultimei ședințe foto. La 39 de ani nu ezită să-și arate corpul perfect într-un costum de baie întreg. Primele imagini din spatele camerelor au apărut pe contul său de Instagram, acolo unde de cele mai multe ori comunică cu prietenii virtuali.

Birce Akalay din Alegerea surprinde cu o ipostază în costum de baie

Pentru a-și menține silueta de invidiat, actrița consumă băuturi din alimente verzi, legume și fructe. De asemenea, se dedică sportului. Mai precis obișnuiește să facă pilates și să înoate. Iubește să danseze și să folosească produse pentru piele, specifice tenului său. Are peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezente a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea vin din anotimpul călduros, acolo unde o vedem pe actriță în costum de baie întreg.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A câștigat un premiu important în 2022, în cadrul Distinctive International Arab Festivals Awards și a dedicat acesta tuturor femeilor din Iran.

“Femeile sunt omorate doar pentru că poartă ceva complet diferit.”, a declarat vedeta atunci când a urcat pe scenă. A ajuns să fie un subiect de discuție în mediul online, asta după ce internauții și-au pus întrebarea dacă buzele sale sunt naturale sau nu. În 2004, aceasta arăta complet diferit față de ceea ce vedem astăză prezentat în mediul online.

Citește și: Kerem Bursin din “Dragostea plutește în aer”, dezvăluiri surprinzătoare în cel mai recent interviu. Cum s-a îmbrăcat actorul pentru ședința foto

“Am intrat în ciclul vârstei de 40 de ani. Sunt într-o balanță perfectă, rezonabilă și am stimă de sine. Vârsta de 20 de ani a fost ca o pană, am mers din loc în loc și am dansat în tot acest timp. Acum mă simt cu mult diferit față de ceea ce eram înainte.”, a spus Birce Akalay. A recunoscut că este singură în prezent și se bucură de această perioadă.

Birce Akalay nu formează un cuplu în prezent

Întrebată care este părerea sa despre dragoste și acest subiect în general, Birce Akalay a ținut să puncteze că nu formează un cuplu în prezent și se bucură de tot ceea ce această perioadă îi poate oferi.

Citește și: Cine este fostul iubit al lui Asli Enver din Alegerea. De ce s-au despărțit cei doi

“Dragostea este un lucru minunat. Îmi place să fac aproape orice cu dragoste. Nu sunt într-o relație acum, nu sunt îndrăgostită. Prima mea iubire a fost în școala generală. Numele lui era Selim. Eram în clasa 1, el era în clasa a5a. Obșinuiam să-l privesc din grădină.”, a spus vedeta.

În 2016, Birce Akalay a fost onorată cu premiul Golden Object pentru cea mai bună actriță. În perioada anilor 2017-2019 actrița a obținut mai multe premii importante precum, „Premiul pentru cel mai bun actor de teatru”, „Cea mai bună actriță dintr-un serial” și „Premiul Anului pentru cea mai bună actriță”.

Vedeta din Alegerea este imaginea brandului turcesc Dagi. Într-o campanie recentă și-a prezentat mai multe modele preferate și a ținut să transmită energia sa peste tot în lume. Și-a îndemnat de asemenea fanii să fie atenți asupra prietenilor virtuali, asta pentru că printre ei pot fi și furturi de identitate care nu se vor mai întoarce.

În articolul

Birce Akalay din Alegerea surprinde cu o ipostază în costum de baie. La 39 de ani, vedeta își arată tatuajele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x