Buçe Buse Kahraman pleacă din proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă pentru a doua oară. Ce se întâmplă în cadrul distribuției

Publicat pe 10.06.2024 la 13:41 Actualizat pe 10.06.2024 la 14:30

Buçe Buse Kahraman părăsește încă o dată proiectul Golden Boy - Dragoste rebelă după ce a revenit în serial pentru sezonul 2. Despre ce este vorba.

actriță pe platourile de filmare

Buçe Buse Kahraman pleacă din proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă pentru a doua oară

Happy Channel

Tânăra actriță care a reușit să atragă atenția tuturor cu personajul Pelin, a devenit unul dintre cele mai importante nume din serialul Golden Boy – Dragoste rebelă. Rolul său a primit foarte multe critici de-a lungul timpului, în special în primul sezon al producției. Vedeta a fost nevoită să rezolve toate problemele în mod legal.

Buçe Buse Kahraman pleacă din proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă pentru a doua oară

Mulți dintre telespectatori care au urmărit povestea încă de la început, nu au putut suporta să o vadă pe tânăra Pelin cum intervine între Seyran și Ferit. S-a spus că ar fi exact ca o pisică neagră într-o relație amoroasă. Încă de la început, internauții și-au dorit ca acest personaj să fie eliminat din serialul Golden Boy – Dragoste rebelă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au fost realizate campaniii pe rețelele sociale pentru a ataca drepturile personale ale actriței. S-a spus că toți și-ar dori ca scenariștii să nu o includă pe frumoasa Pelin în cel de-al doilea sezon. Cu toate că nu a putut participa încă de la început în continuarea poveștii, ulterior s-a întors alături de colegii săi.

Personajul Pelin a ajuns încă o dată în atenția tuturor în cel de-al doilea sezon, dar succesul său nu a mai fost atât de evident ca în primul sezon, arată seriesturkish.com. Cum Golden Boy – Dragoste rebelă și-a încheiat și această parte a poveștii, s-a aflat că rolul interpretat de Buçe Buse Kahraman nu va mai apărea de acum înainte pe micile ecrane. Aceasta și-a luat rămas bun de la colegi și a ținut să-și expună sentimentele.

“Ce face ca poveștile să fie relevante este că merită trăite mai mult decât spuse. Să fii pe acest drum înseamnă să îmbrățișezi sute de povești, în opinia mea, și totuși fiecare să conțină identitatea sa. Cu toate acestea, drumul și povestea continuă să existe undeva în lume, independentă de timp. La revedere, Pelo. Cu mulțumiri și dragoste tuturor colegilor care au mers în această poveste împreună. Iertați-mă dacă nu am mai vorbit.”, au fost cuvintele vedetei.

Detalii despre actrița Buçe Buse Kahraman în viața reală

Născută pe 1 aprilie 1996 în Izmir, actrița este una dintre cele mai talentate din Turcia. Se numără printre vedetele din noua generație. A fost pasionată de actorie încă din perioada liceului. A absolvit facultatea de actorie. Printre rolurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului s-au numărat cele din seriile "Çarpışma", "Uyanış: Büyük Selçuklu", "Bas Belasi", "Kötü Çocuk" and "Biz Kimden Kaçiyorduk Anne.

Actrița are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. De-a lungul timpului. Buçe Buse Kahraman a dovedit că preferă naturalețea, dar și schimbarea și transformarea.

A participat recent în cadrul Elle Style Awards. A purtat o rochie aurie cu un decolteu adânc. O coafură naturală i-a întregit ținuta, iar machiajul a fost unul simplu. S-a potrivit cu decorul și a dovedit că în ciuda personajului său are o viață perfectă alături de partenerul său și se bucură de relație.

În articolul

Buçe Buse Kahraman pleacă din proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă pentru a doua oară. Ce se întâmplă în cadrul distribuției

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 iulie 2024. Racii au interes pentru studiu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Subiecte Bac 2024 - limba română, publicate astăzi
a1.ro
Vlad Gherman, în lacrimi pe platoul de filmare pentru serialul Lia - soția soțului meu. Actorul a primit aplauze de la colegii săi
HelloTaste.ro
Choux à la crème cu frișcă și zmeură, pline de savoare și culoare
Catine
Gem de mure negre. Cum să conservi aroma murelor pentru iarnă
useit.ro
SpaceX va distruge Stația Spațială Internațională. Când a programat NASA momentul istoric
as.ro
Cum a putut reacţiona Monica Gabor când şi-a văzut fiica alături de tatăl falit pe care îl ajută cu bani, la doar 17 ani
MediCOOL
Remedii naturale pentru răcelile de vară. Metode de prevenție și tratament
Spynews
Cartofi franțuzești în varianta românească. Rețetă perfectă de cină rapidă și gustoasă
DeParinti
Cum te poate ajuta un consultant în lactație să alăptezi
MediCOOL
Proprietățile extractului de ceai verde. La ce se poate folosi
HelloTaste
Dulceață de căpșuni fără zahăr, gustoasă și mai sănătoasă
x