Buçe Buse Kahraman petrece clipe romantice alături de partener. Cum arată bărbatul care i-a furat inima

Publicat pe 20.02.2024 la 14:30 Actualizat pe 20.02.2024 la 08:53

Fascinanta actriță Buçe Buse Kahraman, cunoscută pentru rolul său carismatic în serialul Golden Boy - Dragoste Rebela (Yalik Çapkini), și-a surprins fanii dezvăluind pe rețelele sociale o fărâmă din viața sa amoroasă. Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe actriță.

Buçe Buse Kahraman

Happy Channel

Actrița fost adesea subiectul unor critici dure din cauza personajelor pe care le-a interpretat, cu toate Buçe Buse Kahraman se bucură de o mare popularitate datorită talentului său în a interpreta roluri complexe.

Mai mult decât atât, viața sa personală este la fel de incitant pentru public. Recent, actrița a ales să împărtășească fanilor ei câteva momente pe care le-a petrecut alături de partenerul său.

Buçe Buse Kahraman petrece clipe de vis alături de partenerul său

Buçe Buse Kahraman, cunoscută pentru portretizarea lui Pelin, fosta iubită a lui Ferit din serialul Yalik Çapkini, în care joacă alături de Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, se bucură de succes atât în carieră, cât și în viața personală.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

Dacă până mai ieri decidea să-l țină departe de ochii lumii pe iubitul său, acum actrița a făcut pasul cel mare și l-a prezentat publicului pe cel care i-a furat inima.

Îndelung misterioasă în privința vieții sale personale, Buçe Buse Kahraman a decis în cele din urmă să împărtășească cu admiratorii săi o parte din fericirea pe care o trăiește în viața sa privată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Interpretând un personaj memorabil alături de co-vedete ca Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, Buçe Buse Kahraman a captat atenția nu doar prin prestațiile sale scenice, dar și prin viața sa de dincolo de lumina reflectoarelor. Postarea sa a devenit rapid un subiect de discuție în presa internațională, alimentând interesul relația sa.

În articolul

Buçe Buse Kahraman petrece clipe romantice alături de partener. Cum arată bărbatul care i-a furat inima

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x