Când apare noul sezon din Golden Boy – Dragoste rebelă în Turcia. Ce se întâmplă cu Seyran și Ferit în continuare

Publicat pe 27.08.2024 la 14:03 Actualizat pe 27.08.2024 la 16:08

Noul sezon din cel mai îndrăgit serial turcesc la momentul actual urmează să apară în țara natală. Citește articolul și vezi despre ce este vorba.

actori pe platourile de filmare

Când apare noul sezon din Golden Boy – Dragoste rebelă în Turcia

Happy Channel

Actorii care fac parte din distribuția seriei sunt Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer.

Aceștia au reușit să transmită fanilor o energie pe care aceștia nu au mai primit-o până acum. Sezonul trei al seriei urmează să apară în țara natală și toată lumea s-a arătat extrem de entuziasmată în mediul online.

Când apare noul sezon din Golden Boy – Dragoste rebelă în Turcia

Ultimul episod din sezonul doi urmează să apară astăzi, de la 20:00, la Happy Channel. În Turcia, sezonul 3 va începe în cea de-a doua săptămână din luna septembrie și povestea este încă așteptată de fani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă nu s-a specificat încă data exactă, conflictele și dezvoltarea personajelor este încă în desfășurare. Până în prezent, mulți dintre actorii care au fost încă de la început în cadrul distribuției au părăsit proiectul. Cel mai recent a fost Taro Emir Tekin al cărui rol s-a încheiat. A avut o durată de doar un sezon.

Citește și: Cum va afecta povestea de iubire dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir desfășurarea serialului Golden Boy – Dragoste rebelă

Acum mulți se întreabă care va fi relația dintre Ferit și Seyran în continuare. Se vehiculează faptul că vor avea o criză în ceea ce îi privește. Vor intra de asemenea două noi personaje, unul dintre ele care va avea legătură cu Ferit, iar celălalt cu Seyran. Pe rețelele sociale, actorii continuă să rămână discreți în ceea ce le privește viața personală. Recent, una dintre actrițe și-a sărbătorit ziua de naștere, în timp ce Beril Pozam și Ersin Arici s-au căsătorit.

De asemenea, fiecare dintre actorii prezenți pe platourile de filmare au menționat faptul că au dezvoltat relații strânse de prietenie și acest lucru s-a observat foarte ușor și pe micile ecrane.

Gözde Kansu și-a sărbătorit ziua de naștere

Actrița și-a sărbătorit cea de-a 44-a zi de naștere. Viața sa a devenit un adevărat subiect de discuție în mediul online, asta pentru că vedeta a început să practice yoga. De asemenea, s-a aflat chiar într-o tabără de acest gen organizată în țara natală.

“Sunt foarte fericită să intru în această nouă vârstă într-un loc care e bun pentru sufletul meu, în inima naturii.”, a scris vedeta în mediul online, arată sozcu.com.tr. În mediul online are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. În prezent, vedeta nu se află într-o relație, însă pare ca acest lucru să nu o deranjeze. A mai jucat în producții precum Icerde, Hanımın Çiftliği în 2009, Sen Anlat Karadeniz în 2018 și altele.

Cele mai recente dintre acestea o arată pe vedetă cum se relaxează, departe de ochii celor curioși. În ambele sezoane, Golden Boy a adunat 73 de episoade. De-a lungul timpului, producția a avut mai mulți scenariști, asta pentru că l-a început au existat diferite probleme în acest sens. Nu este pentru prima oară când acest lucru reprezintă o situație diferită.

În articolul

Când apare noul sezon din Golden Boy – Dragoste rebelă în Turcia. Ce se întâmplă cu Seyran și Ferit în continuare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 14 septembrie 2024. Săgetătorii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciclonul Boris aduce val de frig şi ninsori în România. Va ploua în câteva ore cât pentru o lună
a1.ro
EXCLUSIV | Ce a răspuns Loredana când a fost întrebată dacă a ținut legătura cu Cornel, după Insula Iubirii: “Mi-a trimis cerere și..."
HelloTaste.ro
Sos de roșii pentru paste. Se face singur în doar 15 minute
Catine
Zodii care pierd bani în luna septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Un iPhone 16 de 900 de dolari are un ecran mai slab decât un Android de 200 de dolari. Ce smartphone l-a întrecut pe cel Apple
as.ro
Cum arată soţia lui Florin Prunea. Imagini rare cu femeia pe care fostul portar o iubeşte enorm
MediCOOL
Semne ale consumului excesiv de iod. Efectele adverse asupra organismului
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
DeParinti
Roseola Infantum: cauze, simptome și tratament
MediCOOL
Metode de îngrijire a pielii toamna. Ce poți adăuga în rutina zilnică
HelloTaste
Dulceață de caise fără zahăr. Ce să adaugi în rețetă ca să iasă delicioasă
x