Când nu se află pe platourile de filmare, Aras Bulut İynemli alege să petreacă timp în natură. Cum a fost surprins actorul din “Legea familiei”

Publicat pe 27.03.2022 la 15:10 Actualizat pe 27.03.2022 la 14:57

Aras Bulut İynemli și-a făcut apariția pe rețelele de socializare într-o ipostază în care puțini l-au văzut. Atunci când nu se află pe platourile de filmare, actorul alege să meargă în pădure pentru a-și încărca bateriile.

Aras Bulut İynemli poartă un tricou negru cu mâneci scurte

Aras Bulut İynemli își petrece timp în natură atunci când nu se află pe platourile de filmare

TV Happy

Actorul Aras Bulut İynemli din „Legea Familiei” a luat o pauză de la filmări și a plecat într-o plimbare prin natură pentru a se încărca pozitiv. Celebrul actor a cucerit de-a lungul timpului inimile a milioane de fane din întreaga lume, astfel că toată lumea îl urmărește și pe rețelele de socializare, acolo unde postează destul de des.

Aras Bulut İynemli a reușit să emoționeze telespectatorii cu ajutorul rolului pe care l-a primit în „Miracolul în celula 7” în anul 2019. În această poveste se urmărește viața unui tată cu dizabilități intelectuale care trebuie să-și dovedească nevinovăția după ce este separat de fiica lui și încarcerat pentru uciderea copilei unui comandant.

Cariera de actor a lui Aras Bulut İynemli a fost de la bun început una promițătoare, atunci când a fost distribuit într-o emisune TV numită „Arka Sokaklar” (Străzile din spate).

Cine este Aras Bulut İynemli

Aras Bulut İynemli a surprins fanii din întreaga lume cu ultima postare de pe Instagram, acolo unde apar în pădure, departe de gălăgia de pe platourile de filmare.

Actorul s-a născut la 25 august 1990 în Istanbul, Turcia și a început să joace în producții importante din anul 2009. După câteva apariții în reclame, Aras a fost distribuit pentru un rol în drama Öyle Bir Geçer Zaman ki în 2010.

De-a lungul timpului, starul a primit mai mult premii pentru cel mai bun actor,dar și un titlu pentru “bărbatul anului” oferit de GQ Turcia în anul 2018.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2020, Aras a primit și premiul pentru cel mai bun actor pe Instagram, ceea ce i-a adus o popularitate uriașă în rândul celor care îl apreciază.

Urmărește "Legea familiei", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

În 2016, actorul a primit premiul pentru cel mai stilat actorul al anului, oferit de Istanbul University Mode Awards. Acesta are un frate, actorul Orçun İynemli și o soră, cântăreața Yeşim İynemli ambii mai mari decât el.

În articolul

Când nu se află pe platourile de filmare, Aras Bulut İynemli alege să petreacă timp în natură. Cum a fost surprins actorul din “Legea familiei”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x