Cansu Dere din “Puterea destinului” a îmbrăcat o rochie lungă, albă și s-a lăsat fotografiată astfel. Cum arată

Publicat pe 16.09.2022 la 15:52 Actualizat pe 16.09.2022 la 16:11

Cansu Dere din “Puterea destinului” a îmbrăcat o rochie lungă, albă și s-a lăsat fotografiată astfel. Cum arată.

Cansu Dere poartă o cămașă albă și are părul prins într-o coadă

Cansu Dere din “Puterea destinului”

Getty Images

După succesul pe care l-a avut în serialul “Puterea destinului”, Cansu Dere a ajuns să fie cunoscută atât în Turcia cât și pretutindeni. Faima sa a reușit să atragă tot mai mulți fani și astfel fiecare a ajuns să-i urmează fiecare apariție televizată, dar și în mediul online. Cu toate acestea, după filmările ultimei părți a serialului “Sadakatsiz”, vedeta a decis să ia o pauză binemeritată.

Cansu Dere din “Puterea destinului” a îmbrăcat o rochie lungă, albă și s-a lăsat fotografiată astfel

Cansu Dere se numără printre cele mai îndrăgite vedete în prezent. În cel mai recent interviu oferit revistei Vogue, potrivit Seriesturkish.com, protagonista din “Puterea destinului” a vorbit atât despre viața sa personală cât și profesională. De-a lungul timpului, aceasta s-a confruntat cu diverse probleme întâmpinat în cariera. Cea mai dificilă dintre acestea a fost insomnia, pe care, spune vedeta, nu o suporta.

"Noi nu lucrăm într-un ritm normal. Suntem pe platourile de filmare cinci zile pe săptămână, 12 ore pe zi. Când faci asta pentru o perioadă mai lungă de timp, crezi c-o să înnebunești la un moment dat. Nu pot să suport faptul că mi-e somn mereu. Sunt așa de mic copil. Somnul de noapte e o necesitate pentru mine. De aceea, atunci când lucrez noaptea, este cel mai dificil pentru mine.”, a transmis Cansu Dere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedeta a interpretat personajul “Asya” în seria “Sadakatsiz”, acolo unde a participat alături de colegi ei timp de două sezoane.

“Trebuie să te regăsești până la urmă. Mi-e dor de mine uneori. Mă cam plictisesc când văd aceeași oameni zi de zi, câteodată mă plictisesc și de personajul meu.”, a spus aceasta. Cât despre critici, Cansu Dere spune că nu pleacă urechea la cele ce se referă la aparenețele fizice.

“Nu am nicio dorință de a câștiga aprecierea tuturor. De la 17 ani am crescut atât cu aprecieri cât și cu critici. Comentariile din mediul online nu mă supără niciodată.”, a continuat. Aceasta a îmbrăcat o rochie albă, lungă și s-a lăsat fotografiată pe rețelele sociale.

Cansu Dere din “Puterea destinului”, una dintre cele mai îndrăgite vedete

Cansu Dere nu doar că este o actriță de succes, însă timpul liber și-l petrecere alături de animăluțele sale. Mai precis, pisicile pe care le îngrijește de multă vreme. Fotografiile din mediul online stau mărturie a dragostei pe care aceasta le-o poartă. Cu peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, reușește să se mențină pe cele mai înalte topuri.

În același interviu, vedeta a vorbit și despre cum își îngrijește animalele și ce simte pentru acestea, fiind parte predominantă din viața sa.

“Pisicile tind să-mi sustrangă acea energie negativă pe care o acumulez la muncă. Nu pot să-mi imaginez viața fără animale. Cât de groaznic cred că ar trăi oamenii ! Acolo înseamnă că ajungi în iad.”, a punctat vedeta din “Puterea destinului”.
Cansu Dere s-a născut pe 14 octombrie 1980 în Ankara și este considerată de mulți o actriță excelentă. A interpretat personaje diferite în fiecare proiect pe care l-a avut și a reușit să-și țină fanii aproape pe parcursul anilor care au trecut.

În articolul

Cansu Dere din “Puterea destinului” a îmbrăcat o rochie lungă, albă și s-a lăsat fotografiată astfel. Cum arată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x