Cansu Dere și-a îngrijorat fanii după ce un video apărut pe Tik Tok a devenit viral. Vedeta lipsește din mediul online la scurtă vreme după cutremure

Publicat pe 09.02.2023 la 13:17 Actualizat pe 09.02.2023 la 15:36

Cansu Dere nu a dat niciun semn de viață în mediul online după cutremurele din Turcia. Fanii se tem pentru ce este mai rău, dată fiind situația actuală.

Cansu Dere poartă o cămașă albă și are părul prins într-o coadă

Cansu Dere nu a dat niciun semn de viață în mediul online după cutremurele din Turcia

Getty Images

Contrar acțiunilor pe care colegii săi le arată în mediul online, faimoasa Cansu Dere lipsește cu desăvârșire din peisajul care recent a reușit să zguduie Turcia și Siria. Cutremurele au făcut ravagii, pagubele fiind de neimaginat.

Cansu Dere nu a dat niciun semn de viață în mediul online după cutremurele din Turcia

În data de 6 februarie 2023 au avut loc două seisme cu magnitudinea de 7,7 și 7,6, lăsând 10 provincii afectate. Actori și personalități din Turcia au ținut să lase în mediul online semne legate de ajutorarea celor nevoiași. Cu toate acestea, Cansu Dere este vedeta care lipsește fără doar și poate din acest peisaj. Fanii se întreabă acum dacă viața sa ar fi fost pusă în pericol. Internauții s-au arătat preocupați de ceea ce se întâmplă în prezent, iar întrebările nu au încetat să apară.

Urmărește "Puterea destinului", sâmbătă și duminică de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ești bine?”, “Te rog, spune-mi că ești bine, te rog”, “Cum ești?”, “Se știe că au existat cutremure puternice în Turcia, iar fanii din Mexic se întreabă dacă ești bine”, “Sper că este minciună ce am văzut pe tik tok”, au fost doar câteva dintre comentarii.

În prezent, reprezentanții guvernului au decretat stare de asediu timp de 7 zile. De asemenea, industria spectacolului a oprit tansmisiunile, precum și multe dintre activitățile de pe platourile de filmare. Pe lângă lipsa pe care Cansu Dere a făcut-o prezentă în mediul online, rudele mai multor actori și actrițe au avut de suferit. Printre aceștia se numără Cagri Citanak și Melisa Asli Pamuk. Printre cei care cer ajutor și suport față de persoanele afectate se numără Kerem Bürsin.

“Durerea noastră este atât de mare! Să fim unul! Aceste dezastre, aceste dureri pe care le trăim ne demonstrează ce anume? Cuvintele noastre sunt la fel, durerea noastră, iubirea noastră. Să-ți revii curând, Turcia mea.”, a scris protagonistul din “Dragostea plutește în aer”.

Cansu Dere este dată dispărută după cutremurele din Turcia

Într-un videoclip apărut pe Tik Tok, se spune faptul că vedeta a fost dată dispărut după cutremurele din Turcia. Cansu Dere în vârstă de 42 de ani nu a mai apărut în mediul online și nu s-a înregistrat nicio activitate a acestuia. Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe, fiind protagonistă în serial fenomen realizate în țara sa natală.

Cansu Dere lipsește din mediul online încă de pe data de 5 ianuarie, atunci când a realizat o călătorie în Miami, arată California18.com. O altă știre legată de starea de sănătate a vedetei vine la scurtă vreme după ce aceasta ar fi călătorit alături de fosta sa colegă de platou Melis Sezen. Cansu Dere ar fi amânat zborul din cauza unei toxiinfecții alimentare.

Cansu Dere a fost desemnată regina frumuseții în anul 2000, atunci când a ajuns finalistă în cadrul concursului Miss Turcia. Printre alte probleme pe care vedeta le-a întâmpinat recent, s-a numărat și incendiul care a avut loc chiar în casa sa. Se pare că pisicile sale au primit ajutor de urgență. Totul s-ar fi petrecut din cauza unor lumânări care ar fi fost lăsate aprinse.

În articolul

Cansu Dere și-a îngrijorat fanii după ce un video apărut pe Tik Tok a devenit viral. Vedeta lipsește din mediul online la scurtă vreme după cutremure

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x