Cansu Tuman din “Jurământul” a îmbrăcat o salopetă neagră cu spatele gol și s-a lăsat fotografiată astfel. Vedeta și-a schimbat culoarea părului

Publicat pe 02.11.2022 la 13:31 Actualizat pe 02.11.2022 la 14:00

Cansu Tuman din “Jurământul” a îmbrăcat o salopetă neagră cu spatele gol și s-a lăsat fotografiată astfel. Vedeta și-a schimbat culoarea părului.

Cansu Tuman poartă un pulover maro și un sacou negru și are părul lung, desprins

Cansu Tuman din "Jurământul" a îmbrăcat o salopetă neagră cu spatele gol în cea mai recentă imagine din mediul online. Vedeta s-a născut în 1994 în Turcia

Happy Channel

Cansu Tuman se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A interpretat rolul de protagonistă în serialul “Jurământul”, producția cu cele mai ridicate cifre din ultimii ani. După finalizarea proiectului și-a continuat cariera profesională și a fost la fel de activă și în mediul online, acolo unde fanii i-au așteptat fotografiile și filmulețele.

Cansu Tuman din “Jurământul” a îmbrăcat o salopetă neagră cu spatele gol și s-a lăsat fotografiată astfel

Cu peste 60 de mii de fani pe contul personal de Instagram, Cansu Tuman reușește să uimească de fiecare dată cu aparițiile sale. De data aceasta a îmbrăcat o salopetă de culoare neagră, tip pantalon, însă alt detaliu a reușit să atragă atenția. Piesa vestimentară i-a lăsat la vedere spatele gol și astfel formele sale de invidiat au ieșit fără doar și poate la iveală.

Urmărește "Jurământul", joi și vineri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“De seara trecută”, a scris Cansu Tuman în dreptul descrierii. Actrița a primit sute de comentarii și mii de aprecieri, însă nu este pentru prima oară când internauții o laudă pentru aspectul său fizic și prezența fără cusur. De asemenea, noua sa coafură a reușit să facă ravagii. Dacă de obicei o vedem cu părul lung și ondulat, de data aceasta protagonista din “Jurământul” a optat pentru un look total diferit. Și-a îndreptat părul și l-a vopsit într-o altă nuanță de blond.

Citește și: Can Yaman s-a lăsat filmat în mașină. Ținuta pe care a purtat-o celebrul actor din “Vis de iubire” a ridicate nenumărate semne de întrebare

Actoria a fost întotdeauna o pasiunea pentru Cansu Tuman, până în momentul în care a transformat-o cu adevărat într-o meserie. Aceasta a declarat în repetate rânduri că pe vremea când era doar o copilă obișnuia să se afișeze în fața televizorului și să-i imite pe cei care apărea pe micul ecran. Deși este prezentă în viața publică, a studiat biologie moleculară și a lucrat pentru o perioadă în domeniu. Nu este singura vedetă care s-a îndreptat către actorie după ce studiile i-au fost finalizate într-un cu totul alt domeniu.

Totul despre Cansu Tuman din “Jurământul”

Cansu Tuman se descrie ca fiind o umanistă, apărătoare a drepturilor omului și tuturor drepturilor legale. Cât despre dragoste, consideră că aceasta poate veni în orice moment al vieții.

“Cred că dragostea la prima vedere este unică. Dragostea este și dureroasă, dar și indispensabilă. Dragostea la prima vedere este atunci când te pierzi în ochii celui de lângă tine și ai vrea să nu mai pleci de acolo niciodată.”, a declarat Cansu Tuman, potrivit Seriesturkish.com. Cansu Tuman are ca motto “Dragostea și credința necesită efort”.

Cansu Tuman spune că atunci când întâlnește persoane noi este atrasă de energia acestora și reușește să se apropie sau nu de acestea în funcție de personalitatea lor. În timpul liber preferă să poartă haine sport, chiar dacă în mediul online apare în cele mai îndrăznețe outfituri.

Citește și: Gökhan Alkan surprinde fanele din mediul online cu o privire cuceritoare. Ce fotografie a postat actorul din „Inimă rănită”

“Nu-mi place să mă îmbrac elegant, decât dacă este neapărată nevoie. Cred că sunt așa de mică, nu cred că se schimbă odată cu vârsta. Mă simt mult mai confortabil când fac exerciții fizice.”, a mărturisit vedeta din “Jurământul”. Preferă să-și poarte chipul natural, fără machiaj strident.

“Nu știu să mă machiez.”, a declarat.

În articolul

Cansu Tuman din “Jurământul” a îmbrăcat o salopetă neagră cu spatele gol și s-a lăsat fotografiată astfel. Vedeta și-a schimbat culoarea părului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x