Cansu Tuman din “Jurământul” uimește cu o apariție pe covorul roșu. Vedeta a îmbrăcat un costum portocaliu, însă topul a fost piesa de rezistență

Publicat pe 12.12.2022 la 15:26 Actualizat pe 13.12.2022 la 10:01

Cansu Tuman din “Jurământul” uimește cu o apariție pe covorul roșu. Vedeta a îmbrăcat un costum portocaliu, însă topul a fost piesa de rezistență.

Cansu Tuman poartă o rochie portocalie cu dungi, are părul desprins și zâmbește

Cansu Tuman din “Jurământul” uimește cu o apariție pe covorul roșu

Happy Channel

Cansu Tuman se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A avut șansa de a o înlocui pe Ozge Yagiz în serialul “Jurământul” și i-a luat locul de protagonistă în cel de-al treilea sezon. Alături de Gokberk Demirci a format un cuplu pe platourile de filmare. Este cunoscută ca o artistă sportivă, asta pentru că dovezile postate în mediul online nu au reușit să fie contestate.

Cansu Tuman din “Jurământul” uimește cu o apariție pe covorul roșu

Dacă de obicei o vedem pe Cansu Tuman din “Jurământul” îmbrăcată în ținute simple de zi cu zi, de data aceasta și-a surprins fanii din mediul online. S-a afișat pe covorul roșu într-un costum portocaliu ce i-a lăsat la vedere abdomenul de invidiat. Topul negru a reușit să atragă atenția, iar părul lung, drept a completat look-ul vedetei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu peste 60 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, Cansu Tuman reușește să atragă atenția tuturor prin simplitate și bun gust. Cel de-al treilea sezon al serialului “Jurământul” a reușit să impresioneze, asta după ce timp de două sezoane a reușit să rămână pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor. Cansu Tuman s-a născut în 1994 în Istanbul și este absolventă a Istanbul Kutur University, departamentul de arte frumoase.

Înainte de a se face remarcată pe micul ecran, actrița a lucrat ca biolog molecular. Prima întâlnire cu telespectatori a fost în 2015 cu un rol secundar în Arka Sokaklar și Rental Love. A reușit să iasă în evidență cu personajul Arsu în serialul Small Murders, iar Merve in The teacher a făcut ca fanii să o prețuiască în continuare. Are 1.68 cm înălțime și aproximativ 52 de kilograme.

“Când eram copil obișnuiam să merg în fața televizorului și să spun că o să fiu și eu actriță. Realizam scenarii cu familia și prietenii și mă jucam. Era foarte distractiv.”, a mărturisit Cansu Tuman.

Cine este Cansu Tuman din “Jurământul”

Dacă toată lumea îi cunoaște pe Gokberk Demirci și Ozge Yagiz, puțini cunosc detalii despre Cansu Tuman. Actrița a înlocuit-o pe protagonista serialului “Jurământul”, însă la momentul actual se cunosc puține detalii despre aceasta. Cei mai mulți știu că practică sporturile de contact, ceea ce pare puțin surprinzător la început pentru o vedetă de rangul său. Iubitoare de animale, ține să posteze fotografii cu acestea.

Dacă de cele mai multe ori am văzut-o pe vedetă îmbrăcată în ținute simple, cele mai recente apariții ale sale în mediul online au reușit să impresioneze. A organizat o adevărată ședință foto alături de profesioniști și a îmbrăcat ținute pe care puține femei le-ar încerca în adevăratul sens al cuvântului. Printre acestea se numără o rochie de flori, fără mâneci. Părul său roșcat este deja cunoscut de cei care au urmărit-o atât în serialul “Jurământul” cât și pe contul personal de Instagram. Printre hobby-urile sale, actrița preferă plimbările lungi în natură.

“Are un stil perfect, prezența sa vine să adauge faptul că este o regină”, “Perfectă, Cansu”, “Ești foarte drăguță”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

În articolul

Cansu Tuman din “Jurământul” uimește cu o apariție pe covorul roșu. Vedeta a îmbrăcat un costum portocaliu, însă topul a fost piesa de rezistență

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x