Care este povestea serialului turcesc “Vis de iubire”. Totul despre cei mai cunoscuți actori

Publicat pe 12.04.2022 la 16:02 Actualizat pe 12.04.2022 la 16:38

“Vis de iubire” se numără printre cele mai urmărite seriale din Turcia. Află care este povestea celebrei producții și citește totul despre cei mai cunoscuți actori.

Demet Özdemir și Can Yaman stau unul lângă celălalt. Actorul o privește pe vedetă

Demet Özdemir și Can Yaman în serialul "Vis de iubire"

Happy Channel

“Vis de iubire” cu Demet Özdemir și Can Yaman revine la Happy Channel și îi aduce din nou pe micile ecrane pe cei mai îndrăgiți actori ai momentului. Cele două vedete au reușit de-a lungul timpul să câștige simpatia publicului prin numeroase roluri, însă vor rămâne întotdeauna cunoscuți precum un cuplu reușit în celebra producție.

Serialul fenomen a reușit să ajungă la inimile a milioane de fani din întreaga lume și le-a adus actorilor o popularitate uriașă.

Care este povestea serialului turcesc “Vis de iubire”

Sanem și Can sunt două caractere total opuse, cu experiențe de viață diferite. Cei doi se întâlnesc în Istanbul. După ce Sanem și-a părăsit liniștitul oraș natal aflat la malul mării, s-a mutat în capitală pentru a-și schimba complet viața. Dorind să trăiască pe pielea ei viața în marele oraș, și-a luat inima în dinți și a încercat tot ceea ce nu a reușit până atunci. Astfel ajunge să lucreze într-o corporație, acolo unde nu a mai fost până acum.

Spre deosebire de frumoasa Sanem, Can este tipul aventuros, ce călătorește în lumea întreagă. Se bucură complet de viață și este conștient de propriile calități. Fotograf apreciat, patronul agenției publicitare în care s-a angajat Sanem, spirit liber, nu îi place să lucreze într-un birou, acolo unde nu reușește să fie liber. Între cei doi se leagă o poveste de dragoste cu peripeții ce va continua pe tot parcursul serialului.

Urmărește “Vis de iubire”, de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

O poveste de dragoste plină de momente comice, romantism și intrigi care vor fi afișate în întregime cu fiecare episod ce va trece. „Erkenci Kuş”, în traducere “Vis de iubire”, a fost lansat în Turcia în anul 2018.

Are doar 51 de episoade, însă pe parcursul lor fanii au șansa de a-i vedea pe actorii lor preferați în ipostaze inedite, puși în situații din care vor scăpa doar cu ajutorul încrederii în ei înșiși. De-a lungul timpului, Demet Özdemir și Can Yaman au fost puși în situația de a le explica jurnaliștilor că nu formează un cuplu în viața reală, însă au rămas întotdeauna buni prieteni datorită serialului în care au jucat împreună.

Povestea actorilor Demet Özdemir și Can Yaman

Deși în cadrul serialului se îndrăgostesc la prima vedere, Demet Özdemir și Can Yaman au continuat să le arate tuturor de-a lungul timpului că sunt doar buni prieteni și nu au nicio implicare emoțională.

Demet Özdemir este una dintre cele mai cunoscute actrițe din Turcia, născută pe 26 februarie 1992 într-unul dintre cele mai mari orașe din țara sa natală. A devenit cunoscută datorită rolului din “Vis de iubire” și a continuat să joace în cele mai importante producții ale unor producători celebri.

De cealaltă parte, Can Yaman nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia. A reușit recent să-și surprindă și fanii din Italia, acolo unde s-a făcut remarcat alături de Francesca Chillemi într-o nouă producție inedită. De asemenea, actorul a devenit ambasadorul mai multor brand-uri de lux.

În articolul

Care este povestea serialului turcesc “Vis de iubire”. Totul despre cei mai cunoscuți actori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x