Ce meserie și-ar fi ales Aras Bulut din "Legea Familiei", dacă nu ar fi fost actor. Imaginile au impresionat fanele de pretutindeni

Publicat pe 25.12.2021 la 20:34 Actualizat pe 25.12.2021 la 20:34

Aras Bulut İynemli este unul dintre cei mai apreciați actori turci la momentul actual. Joacă în serialul “Legea Familiei” și nu se dezice de la nicio provocare profesională. Ce meserie și-ar fi ales Aras Bulut, dacă nu ar fi jucat în seriale.

Aras Bulut este îmbrăcat într-un sacou negru și are o maletă neagră

Aras Bulut din "Legea Familiei"

Happy Channel

Aras Bulut İynemli joacă în serialul “Legea Familiei”și reușește de fiecare să impresioneze fanele din lumea întreagă cu talentul său. Deși este o persoană extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, iată că bărbatul nu contenește să posteze fotografii atunci când se află în timpul liber sau pe platourile de filmare.

Chiar dacă are doar 31 de ani, Aras Bulut İynemli a reușit să își construiască o carieră importantă în lumea filmului și astfel a câștigat nenumărate premii importante. De asemenea, nu a uitat că studiile reprezintă o parte importantă din viață, așa că a renunțat la filmările primului său serial pentru a se concentra pe școală.

Recent, actorul a postat câteva fotografii pe contul personal de Instagram, acolo unde și-a surprins din nou fanii. Aceștia și-au dat seama ce meserie ar fi putut avea actorul dacă nu apărea în seriale și filme de renume.

Aras Bulut poate fi urmărit în serialul "Legea Familiei" de Luni până Vineri de la 11.30 doar la Happy Channel.

Ce meserie și-ar fi ales Aras Bulut din “Legea Familiei”, dacă nu ar fi fost actor

Ultimele fotografii postate de Aras Bulut în mediul online, demonstrează faptul că bărbatul ar fi îmbrățișat cu ușurință meseria de model, asta dacă nu și-ar fi ales cariera de actor.

După ce și-a făcut debutul în câteva reclame, Aras Bulut a primit un rol în drama “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, în anul 2010. Acest serial a reușit să atragă fanii de pretutindeni, astfel că actorul a câștigat un premiu important pentru participarea sa.

Înainte de a-și lua angajamentul pentru acest serial, a fost cooptat pentru a juca într-o altă serie, însă Aras Bulut a ales să-și termine facultatea de Inginerie Aerospațială. Datorită pasiunii sale, a câștigat un premiu grandios în cadrul facultății, acest lucru aducându-i un loc între cei mai importanți 100 de elevi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel că, dacă Aras Bulut nu și-ar fi ales cariera de actor ca meserie de bază, ar fi putut cu ușurință să devină inginer sau model. Actorul s-a născut la 25 august 1990 în Istanbul, Turcia și a început să joace în producții importante din anul 2009. După câteva apariții în reclame, Aras și-a făcut intrarea în lumea mondenă.

După terminarea studiilor, actorul a ales să-și definitiveze cunoștințele în materie de inginerie în cadrul “Istanbul Technical University”.

Relațiile amoroase ale lui Aras Bulut

Deși s-ar zvoni că Aras Bulut s-a despărțit de actrița Bige Önal, iată că niciunul nu a făcut o declarație oficială la momentul actual. Actorul a fost într-o relație cu actrița Elvin Levinler timp de un an, între 2012 și 2013.

Ulterior, acesta a avut câteva întâlniri pasagere cu Ceylan Çapa în 2014. Cei doi nu au confirmat niciodată că ar fi fost implicați într-o relație amoroasă.

Bige Önal și Aras Bulut İynemli au fost împreună timp de șase ani, asta după ce s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialele pentru care lucrau împreună. Deși au fost rezervați întotdeauna, ziarele scriau că cei doi urmau să se căsătorească.

De-a lungul timpului, starul a primit mai mult premii pentru cel mai bun actor,dar și un titlu pentru “bărbatul anului” oferit de GQ Turcia în anul 2018. În 2020, Aras Bulut a primit premiul pentru cel mai apreciat actor turc de pe Instagram, astfel că notorietatea lui a crescut considerabil.

În articolul

Ce meserie și-ar fi ales Aras Bulut din "Legea Familiei", dacă nu ar fi fost actor. Imaginile au impresionat fanele de pretutindeni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x