Ce remarcă a făcut Afra Saraçoğlu la adresa sprâncenelor lui Mert Ramazan Demir. Actrița a publicat o fotografie cu colegul de platou

Publicat pe 12.09.2023 la 13:17 Actualizat pe 12.09.2023 la 06:03

Afra Saraçoğlu a ținut să facă o glumă la adresa sprâncenelor lui Mert Ramazan Demir, la scurtă vreme după ce actorul a vorbit despre problemele sale din adolescență.

Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu stau față în față

Ce remarcă a făcut Afra Saraçoğlu la adresa sprâncenelor lui Mert Ramazan Demir

Happy Channel

Afra Saraçoğlu a publicat în mediul online o fotografie alături de colegul său de platou, Mert Ramazan Demir. Cei doi joacă rolurile de protagoniști în serialul fenomen “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Frumoasa actriță a făcut o referință cel puțin interesantă la adresa sprâncenelor actorului.

Ce remarcă a făcut Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” la adresa sprâncenelor lui Mert Ramazan Demir

În cea mai recentă apariție din mediul online, Mert Ramazan Demir a descris faptul că în adolescență a avut probleme din cauza sprâncenelor prea groase. De altfel, a povestit cum a încercat să scape de acestea. Nu mult după acel interviu, Afra Saraçoğlu, colega sa de platou, a fost cea care a făcut o remarcă la adresa întâmplării. După ce actrița s-a despărțit de Mert Yazıcıoğlu, s-a zvonit că protagoniștii seriei “Golden Boy – Dragoste rebelă” formează un cuplu.

Urmărește "Golden Boy - Dragoste rebelă", miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost văzut de jurnaliști în Cihangir, acolo unde a evitat să fie văzut însă fără succes. Aceștia au vrut să afle despre vacanța actorului alături de colega sa Afra Saraçoğlu.

“Suntem prieteni apropiați. Nu există niciun plan de vacanță momentan. Trăim după cum spune viața.”, a declarat actorul din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Afra Saraçoğlu a publicat o fotografie alături de Mert Ramazan Demir și a ținut să lase și câteva cuvinte alăturate.

“El spune că a fost jignit din cauza sprâncenelor, eu îl întreb cum se poate așa ceva? El a spus ce faci? Eu am spus că sunt bine.”, a scris actrița. În cadrul show-ului 'Tonight with Ibrahim Selim' a fost invitat Mert Ramazan Demir. Acest a povestit o anecdotă din liceu legată de sprâncenele sale.

“Dacă și tu ai avea astfel de sprâncene, mi-ai fi dat o mână de ajutor. M-ai fi văzut și în liceu. Făceau glume despre mine din cauza sprâncenelor. A fost una dintre marile mele traume.”, a spus acesta.

Mert Ramazan Demir a povestit despre traumele din adolescență

Pentru prima oară într-o astfel de ipostază, Mert Ramazan Demir a ținut să povestească despre traumele din adolescență.

“Sprâncenele sunt cele pe care le ador acum. Într-o zi de școală m-am enervat foarte rău și mi-am tuns srpâncenele cu o mașină de ras. Doar colțurile au rămas. Doamne! În timp ce-am lucrat vara aceea într-o patiserie o soră mai mare a venit să mă întrebe ce s-a întâmplat, ce mi-am făcut. Mi-a spus că sprâncenele au fost jignite. Așa că sprâncenele nu mi-au crescut și nu au crescut pentru o perioadă lungă de timp.

Forma acelor sprâncene mi-a știrbit încrederea de sine. M-am rugat pentru o lungă perioadă de timp să-mi crească. Acum râd, dar mi-a fost foarte dificil.”, a declarat Mert Ramazan Demir. Actorul are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până acum a publicat peste 50 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă este o imagine din recenta călătorie cu colega de platou Afra Saraçoğlu. Cei doi au specificat întotdeauna că relația care îi unește este de prietenie. S-a născut pe 28 ianuarie 1998 în Turcia.

În articolul

Ce remarcă a făcut Afra Saraçoğlu la adresa sprâncenelor lui Mert Ramazan Demir. Actrița a publicat o fotografie cu colegul de platou

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x