Cele mai frumoase imagini cu Gokberk Demirci în "Jurământul" - Sezonul 3. Galerie FOTO

Publicat pe 31.07.2022 la 20:00 Actualizat pe 31.07.2022 la 19:56

Gokberk Demirci din “Jurământul” sezonul 3, unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia. Care sunt cele mai frumoase cadre cu celebrul actor în serialul urmărit de toată lumea.

Gokberk Demirci în "Jurământul" - Sezonul 3

Happy Channel

Gökberk Demirci și Özge Yağız sunt cei doi protagoniști din serialul “Jurământul” care au reușit să ajungă ușor la inimile a milioane de fani din întreaga lume. După ce actrița a decis să părăsească serialul în sezonul 3, iată că bărbatul încântă în continuare fanele de pretutindeni.

Are doar 32 de ani, dar a reușit să-și construiască o carieră înfloritoare, iar de când a apărut în serialul “Jurământul”, s-a clasat deja în cele mai importante topuri.

Acum, în sezonul 3 al serialului, Gökberk Demirci se găsește în ipostaze noi care vor reuși să-i surprindă pe telespectatori.

Gökberk Demirci în viața reală, cum arată actorul în timpul liber

Gökberk Demirci s-a născut pe 20 octombrie 1989 în Izmir, Turcia, și a reușit rapid să-și construiască o carieră prolifică în actorie.

Este cunoscut pentru serialele Yemin (2019), Hayatımın Aşkı (2016), and Arka Sokaklar (2012), iar fanii au început să-l îndrăgească din ce în ce mai mult după ce a recunoscut că are o relație de iubire cu colega lui de platou, Özge Yağız.

Cei doi s-au căsătorit și internauții așteaptă cu nerăbdare vești despre viața lor ca tineri îndrăgostiți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primul rol pe care Gokberk Demirci l-a avut ca și actor a fost în serialul Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam (2012), ulterior fiind cooptat pentru serialul “Jurământul”. Printre producțiile în care poate fi urmărit, se numără și două filme care au reușit să-i aducă recunoaștere internațională.

Atât Gökberk Demirci, cât și soția lui, postează fotografii și filmulețe pe rețelele de socializare, acolo unde fanii așteaptă cu sufletul la gură informații noi din viața acestora. Actorul a fost cel care a postat câteva filmulețe din ziua nunții, iar fanii nu au contenit cu comentariile de apreciere.

Cât despre fotografii, actorul este cel care împarte cu internauții poze noi din cadrul relației. Cu toate astea, sunt considerați ca formând un cuplu ce nu iese prea mult în evidență.

Gökberk Demirci și personajul “Emir” din “Jurământul”, sezonul 3

“Emir” este un bărbat încântător, amuzant și iresponsabil. Locuiește cu familia lui, alături de un tată autoritar, o mamă care își dorește să urce cât mai mult pe scara socială și o soră, Suna.

Tatăl lui, Hikmet, suferă de o boală terminală și este îngrijorat de viitorul familiei lui, dat fiind faptul că poate muri oricând. Crede că odată ce Emir se va căsători, lucrurile se vor aranja și familia își va rezolva problemele.

Urmărește "Jurământul" de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

Astfel, merge în casa unde locuiește Reyhan și îi cere acesteia să se căsătorească cu Emir. Reyhan este o tânără responsabilă care la început nu este de acord cu decizia lui Hikmet, dar când află de boala lui, își schimbă total părerea.

Între timp, mama lui Emir are planuri mari pentru acesta. Vrea ca fiul ei să se căsătorească cu Cemre, o femeie de viță nobilă și prietena lui Emir încă din copilărie. Cemre îl iubește pe Emir, însă el o vede doar ca pe o prietenă.

Mama lui Emir știe de sentimentele pe care tânăra Cemre le are pentru fiul ei, așa că îi cere acesteia să se căsătorească cu el.

În articolul

Cele mai frumoase imagini cu Gokberk Demirci în "Jurământul" - Sezonul 3. Galerie FOTO

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x