Cele mai frumoase imagini cu Mehmet Akif Alakurt din serialul “Puterea Destinului”. Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia

Publicat pe 06.09.2022 la 10:13 Actualizat pe 06.09.2022 la 11:12

Mehmet Akif Alakurt face parte din distribuția serialului "Puterea destinului". Deși este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia, nu a mai apărut de multă vreme pe micile ecrane. Care sunt cele mai frumoase fotografii de pe vremea când juca în faimoasa producție.

Mehmet Akif Alakur poartă o cămașă albastră cu dungi și zâmbește

Mehmet Akif Alakurt din "Puterea destinului"

Happy Channel

Mehmet Akif Alakurt a avut o scurtă traiectorie în lumea actoriei după ce a făcut parte din distribuția serialului turcesc “Puterea destinului”. Cu toate că a reușit să fie îndrăgit de fanii din toată lumea, a decis să-și încheie cariera și să-și părăsească țara natală pentru a se ocupa de visurile sale. De-a lungul timpului s-a zvonit faptul că actorul a avut mai multe dispute cu colegii de platou, printre care și Cansu Dere.

Cele mai frumoase imagini cu Mehmet Akif Alakurt din serialul “Puterea Destinului”

S-a născut pe 23 iulie 1979 în Turcia și ca orice alt coleg de breaslă și-a început cariera ca și model. A fost ajutat de faimoasa Neşe Erberk și în 1998 a câștigat premiile Cel mai promițător model și Prințul Turciei în lumea modei. În 2001 a câștigat titlul “Cel mai bun model al Turciei” și “Cel mai bun model din lume” în 2002.

Urmărește "Puterea destinului", sâmbătă și duminică de la 20:00, doar la Happy Channel

A intrat în lumea actoriei în anul 2002 cu un rol în serialul “Kirik Ayna”, acolo unde a interpretat rolul “Ali Kirman”, alături de Kadir Inanir, Burak Hakki și Yesim Buber. În 2005 a jucat în serialul “Zeytin Dali” ca și “Kenan”, alături de faimoasa Bergüzar Korel din serialul „1001 de nopți”. În 2006 a jucat în serialul “Haci”, acolo unde a interpretat rolul “Ahmet Gesili”, alături de Tuncel Kurtiz.

Anul 2006 a reușit să-i schimbe viața lui Mehmet Akif Alakurt fără doar și poate, asta pentru că a fost distribuit ca și protagonist în cadrul serialului “Puterea destinului” (Sîla), în rolul “Boran Aga”, soțul perfect. În 2008 a jucat în “Adanali”, în rolul “Maraz Ali”, un hoț inteligent, puternic și necruțător. În 2011 a interpretat rolul “Murat” în seria “Ries”.

Citește și: Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak din “Dragostea plutește în aer”, parteneri atât în viața reală cât și în afaceri. Cum au apărut în mediul online îndrăgostiții

Un bărbat tânăr ce revine din SUA pentru a-și găsi familia, însă o găsește într-o stare de degradare. Încearcă să-și ajute semenii și lucrează astfel ca și pescar pentru a-i scoate pe cei dragi din datoriile pe care le-au strâns de-a lungul timpului.

Mehmet Akif Alakurt s-a retras din lumina reflectoarelor

Deși a reușit să aibă succes peste succes, iată că în 2014 Mehmet Akif Alakurt a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să-și înceapă o viață nouă în altă țară. Potrivit presei locale, se pare că a regretat multe personaje pe care le-a interpretat și proiecte în care s-a implicat.

Atunci când a jucat alături de Cansu Dere în serialul “Puterea destinului”, s-a zvonit că s-a certat în repetate rânduri cu mai multe persoane implicate în celebrul proiect. Are o singură pagină de Instagram, acolo unde până acum a urcat peste 80 de fotografii, însă profilul este privat. Are peste 300 de mii de fani care îl urmăresc și sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața vedetei.

Citește și: Cansu Dere din “Puterea destinului” uimește cu fotografiile din mediul online. Cât de schimbată este în prezent

În cele mai multe dintre fotografiile care apar pe internet, îl vedem pe Mehmet Akif Alakurt mult mai schimbat față de perioada în care juca în serialul “Puterea destinului”. De la tânărul perfect care a câștigat multe concursuri de frumusețe, acum actorul și-a lăsat barbă și se pare că s-a îngrășat.

În articolul

Cele mai frumoase imagini cu Mehmet Akif Alakurt din serialul “Puterea Destinului”. Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x