Çetin Tekindor s-a retras din cadrul proiectului Golden Boy – Dragoste rebelă. Actorul l-a interpretat pe Halis Aga

Publicat pe 04.08.2023 la 15:39 Actualizat pe 04.08.2023 la 17:26

Çetin Tekindor, unul dintre cei mai importanți actori din Golden Boy – Dragoste rebelă, se retrage din cadrul proiectului. Se pare că urmează un alt traseu profesional. Despre ce este vorba.

Çetin Tekindor poartă un costum închis la culoare și stă pe scaun

Çetin Tekindor s-a retras din cadrul proiectului Golden Boy – Dragoste rebelă

Happy Channel

Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă este una dintre cele mai apreciate producții turcești la momentul actual. Actorii ce fac parte din distribuție au devenit apreciați în lumea întreagă. Printre aceștia se află și Çetin Tekindor.

Çetin Tekindor, unul dintre cei mai importanți actori din Golden Boy – Dragoste rebelă, se retrage din cadrul proiectului

Potrivit jurnalistei Birsen Altuntaș, se pare că actorul ar urma să se retragă de pe platourile de filmare ale celebrei producții. Născut pe 16 iulie 1945 în Turcia, reprezintă una dintrre figurile emblematice ale cinematografiei din Turcia. Cu toate că filmările pentru cel de-al doilea sezon sunt pe cale să înceapă, se pare că Çetin Tekindor renunță la rolul care l-a adus mai aproape de fanii de pretutindeni, arată sabah.com.tr.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Interpretează personajul Halis Ağa în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă, unul dintre cele mai apreciate roluri din producția celebră. Vestea că se retrage din cadrul proiectului i-a uimit pe fani. Până în prezent, două dintre numele care fac parte din distribuție au anunțat că se vor retrage.

Citește și: Öznur Serçeler surprinde cu o salopetă strălucitoare. Vedeta din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a renunțat la părul lung și a optat pentru o nouă coafură

După ce serialul a luat sfârșit cu cel de-al 36-lea episod, fanii au rămas cu mai multe semne de întrebare legate de continuarea sezonului doi. Se pare că secretele lui Firat legate de tatăl său vor dispărea, însă mai multe detalii nu pot fi dezvăluite încă. De altfel, nici Baran Bölükbaşı nu va mai face parte din celebrul proiect odată cu sezonul doi.

Primul rol de protagonist l-a avut în 1987 în filmul Kaçamak, acolo unde a jucat alături de actrița Müjde Ar. De asemenea, a jucat în nenumărate piese de teatru și filme străine, dar și-a împrumutat și vocea în mai multe animații. Printre serialele în care a mai jucat se numără și Döneç ( 1988), Önce Canan ( 1988), Son Türbedar ( 1996), Kerem ( 1999), Snake Story ( 1999).

De-a lungul timpului a câștigat premii importante printre care “Cel mai bun actor” ( 2008) în cadrul celei de-a treia ediții İsmail Dümbüllü Award, dar și a mai multor festivaluri dedicate de profil. Pe lângă o carieră surprinzătoare ca și actor, Çetin Tekindor a fost și profesor. Din anii ’80, actorul a refuzat să mai ofere interviuri. Anii ’90 l-au adus în ipostaza de a evita să joace în filme și seriale TV.

Contul de socializare al lui Mert Ramazan Demir a fost restricționat

Mert Ramazan Demir continuă să rămână în atenția fanilor, atât pe plan personal cât și profesională. Joacă rolul de protagonist în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă și este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia la momentul actual. Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Se pare totuși că unul dintre conturile sale de socializare a fost restricționat recent.

Citește și: Diren Polatoğulları din "Golden Boy – Dragoste rebelă" spune că nu este un bărbat romantic. Află totul în cel mai recent interviu pe care l-a oferit actorul

“A fost o problemă tehnică cu pagina de Instagram. Echipa noastră de IT se ocupă pentru a rezolva problema. Se va reîntoarce la normal în 24 h. Nu există niciun furt, avem acces la cont.”, s-a arătat într-o declarație oficială.

În articolul

Çetin Tekindor s-a retras din cadrul proiectului Golden Boy – Dragoste rebelă. Actorul l-a interpretat pe Halis Aga

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x