Ceyda Düvenci din 1001 de nopti s-a reîntalnit cu fostul soț prima oară după divorț. Ce se întâmplă în prezent între cei doi

Publicat pe 01.08.2024 la 14:53 Actualizat pe 01.08.2024 la 15:27

Ceyda Düvenci a făcut un nou pas în viața sa personală după ce s-a reîntâlnit cu fostul soț. Cei doi au divorțat, însă nu s-au revăzut până acum.

actori pe platourile de filmare

Ceyda Düvenci din 1001 de nopti s-a reîntalnit cu fostul soț prima oară după divorț

Happy Channel

Ceyda Düvenci a făcut parte din distribuția seriei 1001 de nopți și este în continuare una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. Născută pe 16 aprilie 1977 în Bursa, Turcia, a reușit să demonstreze că este făcut pentru acest job.

Ceyda Duvenci din 1001 de nopti s-a reintalnit cu fostul soț prima oară după divorț

A fost căsătorită cu Bülent Şakrak între 2015 și 2023 și recent a mărturisit că s-a întâlnit cu fostul său soț după ce o perioadă de timp nu s-au regăsit în această prietenie după divorț. Vedeta a mai fost căsătorită și cu Engin Akgün între 2008 și 2013, dar și cu Kaan Girgin între 2000 și 2002.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este mămica a doi copii și în prezent se bucură de notorietate, fiind situată pe cele mai bune locuri din topurile preferințelor fanilor. Vedeta a divorțat de fostul său partener într-o singură audiere la notar. La scurtă vreme, Bülent Şakrak a început o relație cu colega de platou din Maviye Surgun, Esra Akpinar, arată tgrthaber.com.

Citește și: Bergüzar Korel și-a impresionat fanii cu cele mai recente apariții în costum de baie. Vedeta este de nerecunoscut după ce a slăbit mai mult de 20 de kg

Bülent Şakrak a fost surprins alături de fosta soție și fiica Melisa. Aceștia au reușit să atragă atenția la scurtă vreme. În mediul online, actrița are un look extrem de diferit față de cel cu care s-a prezentat în fața fanilor pentru producția 1001 de nopți. După ce mariajul lor a luat sfârșit, s-a vorbit despre trădare. Are 47 de ani, însă nu ține să-și arate vârsta. Actrița Ceyda Duvenci este admirată pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat câteva imagini în costum de baie.

Viața personală și profesională a vedetei a fost studiată deseori în ultimul timp, dat fiind faptul că au intervenit multe schimbări în ceea ce o privește. Aceasta a publicat recent mai multe fotografii din vacanță, acolo unde petrece timp departe de luminile reflectoarelor.

Ceyda Düvenci din 1001 de nopți a fost apreciată în mediul online

Cu toate că mariajul vedetei s-a destrămat în 2023, iată că lucrurile nu au rămas într-o singură formă pentru vedeta din Turcia. Aceasta și-a continuat proiectele profesionale și personale și s-a bucurat de ceea ce trăiește în fiecare zi.

După divorț, mulți au spus că a fost vorba despre trădare. Actrița a fost de asemenea surprinsă în brațele altui bărbat. Este vorba despre omul de radio turc, Güçlü Mete. S-a lăsat fotografiată și nu a fost nicio secundă deranjată de acest lucru.

Cunoscută pentru faptul că a pierdut 6 kilograme într-o lună și jumătate, actrița este un munte de perseverență ce poate fi oferită ca exemplu. Astfel, a ținut să le arate tuturor cum arată în costum de baie și care sunt formele sale în prezent.

“Dragostea a ajutat”, “Dragostea face oamenii să strălucească”, “Orice femeie care este iubită devine mai frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Acestea nu s-au oprit aici pentru că toată lumea i-a apreciat și stilul vestimentar pe lângă alte calități aferente. Nu au lipsit nici comentariile legate de ceea ce vedeta trăiește în acest timp pe plan personal. Toată lumea pare că se bucură pentru fericirea sa.

În articolul

Ceyda Düvenci din 1001 de nopti s-a reîntalnit cu fostul soț prima oară după divorț. Ce se întâmplă în prezent între cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x