Christopher Uckermann din “Rebelde” a publicat o fotografie alături de mama sa. Cum arăta artistul pe vremea când celebritatea îi era străină

Publicat pe 20.07.2022 la 13:14 Actualizat pe 20.07.2022 la 13:49

Christopher Uckermann este recunoscut pentru rolul său din celebra telenovelă "Rebelde", însă puțini știu cum arăta actorul pe vremea când celebritatea îi era străină. Acesta a postat o fotografie în mediul online în care apare alături de mama sa.

Christopher Uckermann poartă pantaloni albi lungi și o geacă de piele maro. Stă pe jos cu mâna dreaptă așezată pe genunchiul drept

Christopher Uckermann din “Rebelde”

Happy Channel

Christopher Uckermann a făcut parte din grupul RBD și din telenovela “Rebelde” alături de cei cinci colegi și prieteni ai săi ( Maite Perroni, Dulce Maria, Anahi, Alfonso Herrera și Christian Chavez). Cu toate că succesul lor a fost fără precedent, despărțirea a fost iminentă. Ulterior, fiecare și-a continuat proiectele profesionale și au mers pe drumuri diferite în lumea artelor.

Christopher Uckermann din “Rebelde” a publicat o fotografie alături de mama sa

Fostul actor din “Rebelde” a uimit pe toată lumea cu talentul său, atât în celebra telenovela, cât și alături de grupul RBD. Și-a început cariera artistică de mic copil și a continuat pe acest palier până în momentul prezent. Cu toate acestea, Christopher Uckermann și-a anunțat fanii că renunță la viața de celebritate pentru a se dedica unui nou început ce presupune acceptarea spiritualității.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14.30, doar la Happy Channel

Într-una dintre fotografiile postate în mediul online, Christopher Uckermann apare alături de mama sa, cea care i-a dat viață, și emoționează publicul de pretutindeni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Îți mulțumesc mamă că ai împărtășit toate visele tale cu mine”, a scris Christopher Uckermann în dreptul postării de pe pagina personală de Instagram. Comentariile din partea fanilor nu au întârziat să apară și mii de internauți s-au grăbit să-i aprecieze naturalețea cu care s-a lăsat expus pretutindeni. Deși nu mai face parte de multă vreme din telenovela “Rebelde”, mai précis de 18 ani, s-a zvonit că o reuniune ar fi fost posibilă.

La momentul actual însă, cei șase integranți se ocupă fiecare cu proiectele personale, așa că visul adolescentin va trebui să mai aștepte. Cu toate acestea, alături de unii dintre colegii de trupă a susținut un concert în mediul online la sfârșitul anului 2020.

Citește și: Cum arată Christian Chávez la 18 ani de la premiera telenovelei “Rebelde”. Anii au trecut neclintiți peste îndrăgitul actor

“Vă iubesc”, “Ucker, de mic până la maturitate ești frumos și trebuie să-i recunoști meritele mamei tale”, „Ce frumoasă este mama ta”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Printre cei care i-au apreciat fotografia se numără și fostul său coleg de trupă, Christian Chavez. Acesta l-a susținut vehement pe artist atunci când piesa “Inalcanzable” interpretată chiar de el nu a fost difuzată pe micile ecrane.

Christopher Uckermann se retrage din viața publică

Christopher Uckermann a dezvăluit ca va înceta să mai creeze conținut comercial pe paginele de socializare și își va concentra atenția pe spiritualitate. Cu aproape 30 de ani de carieră artistică, actorul din “Rebelde” a mărturisit recent că își dorește să evite aparițiile publice pentru a se concentra asupra vieții spirituale. Prin intermediul unui videoclip postat pe pagina personală de socializare, Christopher Uckermann și-a anunțat retragerea.

Citește și: 10 lucruri pe care nu le știai despre Anahí din “Rebelde”. Evoluția vedetei de la începuturi și până în prezent

“Aș vrea să împărtășesc cu voi această zi de claritate și să transmit un mesaj fiecăruia în parte. E foarte important să mergi și să muncești pe drumul tău spre a-ți îndeplini visele. Faima niciodată nu te va împlini cu adevărat și va fi întotdeauna o căutare a experimentelor, dar niciodată nu îți va oferi valoare.”, a scris Christopher Uckermann în mediul online.

Christopher Uckermann și-a început cariera de mic copil. La vârsta de 11 ani a primit premiul “ El Águila Dorada” pentru realizarea a peste 160 de reclame comerciale.

În articolul

Christopher Uckermann din “Rebelde” a publicat o fotografie alături de mama sa. Cum arăta artistul pe vremea când celebritatea îi era străină

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x