Cihangir Ceyhan și colegii din serialul "Flăcările Destinului", la plajă. Au devenit prieteni chiar pe platourile de filmare

Publicat pe 22.11.2021 la 16:10 Actualizat pe 23.11.2021 la 10:44

Actorii din “Flăcările Destinului” sunt prieteni nu doar pe platourile de filmare, ci și în viața reală. Protagoniștii serialului turcesc s-au fotografiat la plajă și au postat imaginea pe rețelele sociale.

Hazar Ergüçlü poartă o geacă de piele roșie, Dilan Çiçek Deniz poartă o bluză de trening, iar Cihangir Ceyhan este la bustul gol

Protagoniștii din serialul "Flăcările Destinului" au devenit prieteni pe platourile de filmare

Getty Images

“Flăcările Destinului” se numără printre cele mai iubite seriale din Turcia și reușește cu fiecare episod să ajungă la inimile a milioane de oameni din întreaga lume. După succesul pe care l-a avut, fanii sunt curioși să afle și detalii din viețile personale ale actorilor.

Astfel, aceștia își doresc să-i țină la curent pe internauți și postează fotografii atât din vacanțe, dar și de pe platourile de filmare.

Recent, în primăvara acestui an, la sfârșitul filmărilor serialului, unul dintre protagoniști, mai precis Cihangir Ceyhan le-a arătat tuturor că este prietenii cu cei cu care joacă în serial, nu doar coleg de platou.

Cihangir Ceyhan și colegii din serialul "Flăcările Destinului", la plajă

Într-o fotografie de la începutul acestei primăveri, actorii din serialul “Flăcările Destinului” s-au distrat împreună la plajă, după o lungă perioadă de filmări. Dacă pe micile ecrane apar mereu serioși și gata să înceapă o ceartă, iată că în viața reală aceștia sunt cu zâmbetul pe buze și fericiți că se află împreună.

“Am ajuns la sfârșitul unei alte călătorii. Omer ne-a demonstrat tuturor că oamenii buni pot să câștige și merită un final fericit. Le mulțumesc tuturor colegilor care au contribuit la acest serial încă din prima zi, echipei noastre de pe set, dar și familiei. Mult noroc tuturor, sper că ne vom revedea curând în alte povești.”, a fost mesajul scris de Cihangir Ceyhan în dreptul fotografiei care stă mărturie unei prietenii care a început pe platourile de filmare ale serialului “Flăcările Destinului”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunteți minunați”, “Ce păcat că se termină”, au fost două dintre comentariile primite de actor. Mai mult de 2 mii de comentarii a primit bărbatul în dreptul postării, astfel că se poate observa cu ușurință cât de iubiți sunt protagoniștii.

Peste 300 de mii de aprecieri au fost lăsate pe contul personal de Instagram al lui Cihangir Ceyhan, acolo unde fanii așteaptă vești în fiecare zi din partea acestuia.

Cihangir Ceyhan are 2 milioane de fani pe Instagram, oameni care întotdeauna sunt curioși în ce proiecte noi mai investește timp actorul.

Cihangir Ceyhan, de-a lungul timpului

Cihangir Ceyhan este un actor carismatic cu un zâmbet care frânge inimile multor domnișoare ce îl urmăresc constant pe micile ecrane, dar și pe rețelele de socializare. Bărbatul reușește să fie întotdeauna la înălțimea așteptărilor, având în vedere faptul că postează fotografii nu doar de pe platourile de filmare, ci și din viața personală.

Cihangir Ceyhan s-a născut în Adana, Turcia, și a avut o copilărie extrem de grea, având în vedere că mama lui a decedat când acesta avea doar doi ani.

“Mama mea a decedat în 1991. Tatăl meu este pensionar și niciodată nu s-a recăsătorit după ce a pierdut-o pe mama. Am un frate și o soră. Chiar dacă am crescut într-un cartier sărac, am reușit să ne ridicăm deasupra condițiilor în care locuiam și ne-am creat oportunități.De exemplu, toți am fost la facultate.

În articolul

Cihangir Ceyhan și colegii din serialul "Flăcările Destinului", la plajă. Au devenit prieteni chiar pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x