Cine este Ahu Yağtu din “Furtună pe Bosfor”. Detalii inedite despre celebra actriță

Publicat pe 16.08.2022 la 13:14 Actualizat pe 16.08.2022 la 14:04

Ahu Yağtu este cunoscută pentru rolul său din serialul fenomen "Furtună pe Bosfor", însă puțini cunosc detalii despre viața vedetei. Află cele mai inedite știri despre actriță.

Ahu Yağtu poartă o rochie de gală și are părul desprins

Ahu Yağtu din “Furtună pe Bosfor”

Happy Channel

Ahu Yağtu face parte din proiectul fenomen “Furtună pe Bosfor”. A reușit astfel să-și facă imaginea cunoscută pretutindeni și să devină îndrăgită de fanii din întreaga lume. Dacă mulți o știu grație rolului său, iată câteva detalii mai puține cunoscute despre viața sa până în present.

Cine este Ahu Yağtu din “Furtună pe Bosfor”

Ahu Yağtu din “Furtună pe Bosfor” s-a născut pe 11 iulie 1978 în Turcia, Ismir, dar a copilărit în Karşıyaka. Părinții săi au plecat mult prea devreme în lumea celor care nu cuvântă și astfel actrița a rămas singură încă de când era un copil. Absolventă a facultății de arte din Izmir, a decis că își dorește să devină model la vârsta de 14 ani, atunci când s-a mutat din Izmir în Istanbul.

Urmărește "Furtună pe Bosfor", de luni până vineri de la 22:00, doar la Happy Channel

Actrița și-a început cariera și afacerea ca model în 1993 și a reușit să aibă mai multe locuri de muncă, printre care și actriță, editor de modă și stilist. A apărut în mai multe reclame TV din Turcia și a fost prezentatoarea unei competiții mult îndrăgite în țara sa natală. A jucat în producții precum “90-60-90”, Kampüsistan”, “Prosecutor's Wife”, “29-30”, “Commissioner Nevzat”, “Kavak Yelleri”, “Aşk and Ceza”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2010 a jucat în filmul “Bir Avuç Deniz” și deține un magazin de haine second-hand în Istanbul. A rămas activă pe podium, fiind una dintre cele mai frumoase modele ale Turciei. Este designer și stilist. A fost căsătorit cu Kenkat Doğan Akçura, dar cei doi s-au despărțit după 5 ani de căsnicie. Cea de-a doua căsătorie a durat doar un an și a fost alături de actorul de origine turcă Cem Yılmaz. Cei doi au împreună un băiat pe nume Kemal. În mediul online, pe pagina personală de Instagram, vedeta din “Furtună pe Bosfor” are peste 700 de mii de fani, dar și peste 2 mii de fotografii și filmulețe care o arată atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Ahu Yağtu și Cem Yılmaz au ajuns la tribunal

După o căsătorie care a durat aproximativ un an, Ahu Yağtu și Cem Yılmaz au decis să-și continue drumul vieții separați. Cu toate că au împreună un copil, cei doi au stabilit în fața judecătorului o pensie alimentară pe care actorul trebuia să i-o plătească fostei sale soții. Cu toate acestea, din cauza schmbărilor pe piața monetară, Cem a cerut micșorarea sumei pe care treubie să o trimită în fiecare lună familiei sale.

Deși sunt rare, fotografiile alături de Kemal sunt și ele prezente în mediul online. Ahu Yağtu se prezintă ca fiind “actriță, mamă și iubitoare de lucruri vintage”. Până în prezent, actrița din “Furtună pe Bosfor” nu a vorbit despre relația sa actuală. Cu toate acestea, mai multe imagini alături de colegul de platou.

“Îți mulțumesc pentru toate clipele petrecute împreună. Vă mulțumesc pentru toate gândurile frumoase.”, a scris actrița din Furtună pe Bosfor, iar peste 50 de mii de oameni i-au apreciat postarea alături de fiul său. Cei mai mulți i-au urat tânărului toate cele bune și fericire alături de familie.

În articolul

Cine este Ahu Yağtu din “Furtună pe Bosfor”. Detalii inedite despre celebra actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x