Cine este Akın Akınözü, îndrăgitul actor din serialul turcesc “Jocurile iubirii”. Totul despre vedetă

Publicat pe 02.07.2023 la 21:00 Actualizat pe 02.07.2023 la 15:50

Cine este Akın Akınözü, îndrăgitul actor din serialul turcesc “Jocurile iubirii”. Totul despre vedetă și viața sa de-a lungul timpului.

Akın Akınözü poartă o maletă neagră și un sacou gri

Akın Akınözü, îndrăgitul actor din serialul turcesc “Jocurile iubirii”

Happy Channel

Nu doar Can Yaman sau Burak Özçivit sunt actorii turci cu cea mai mare notorietate în lumea întreagă. Se pare că și Akın Akınözü se încadrează în această categorie. Cu rolul de protagonist din serialul “Jocurile iubirii” a reușit să cucerească fanele de pretutindeni și astfel a devenit o figură nelipsită din mediul online.

Cine este Akın Akınözü, îndrăgitul actor din serialul turcesc “Jocurile iubirii”

Serialele turcești au reușit să captiveze tot mai mulți fani. Datorită scenariilor fără precedent, actorilor perfecți și poveștilor nemaivăzute, acestea sunt dorite de fani. Printre ele se numără și “Jourile iubirii”, difuzat în prezent de Happy Channel, de luni până miercuri de la 20:00. A reușit să cucerească de la primele secunde, atât cu povestea unică, dar și cu câteva ingredinte de succes ce nu lipsesc din astfel de proiecte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Protagonistul serialului este Akın Akınözü, un actor perfect cu milioane de internauți pe paginile sale de socializare. A reușit să câștige până în prezent nenumărate premii datorită perseverenței sale și modului personal de a-și prezenta rolurile. Are 32 de ani și nu este doar un actor talentat, ci un specialist în domeniu. A jucat și în filme și are o diplomă de matematică aplicată în cadrul Universității Berkeley din California.

În această serie joacă rolul lui “Cemal”, un bărbat ce își părăsește soția și cei doi copii și trece prin momente de cumpănă cu fiecare episod care se derulează. Este câștigătorul premiului pentru “Cel mai bun actor într-o serie dramatică” în cadrul Golden Lens Awards în 2019. A mai premiul “Best couple in a TV series” alături de Ebru Shain pentru serialul “Hercai”. Ulterior a câștigat “Cel mai bun actor” și “Mister nova” în 2010, în cadrul “Nova Mas”.

“Cine sunt eu? Cred că toată lumea încearcă să răspundă la această întrebare și de aceea cred că actoria joacă un rol important aici. Am realizat că cu ajutorul acestei meserii pot să descopăr diferite situații datorită scenariilor.”, a declarat Akın Akınözü pentru Hola.com.

Akın Akınözü, așa cum puțini l-au văzut până acum

Protagonistul din “Jocurile iubirii” se descrie ca fiind “un om normal cu o atenție focusată”. A reușit să câștige recunoaștere internațională într-un timp relativ scurt și spune că datorită poveștilor, experiența de actor o poate descrie ca fiind “o adunare în jurul focului pentru a experimenta și altfel de triburi”.

“Cred că faima personală este un efect secundar al slujbei mele. Am spus faima personală pentru că nu mă simt în centrul tuturor acestor lucruri. Ideea este că sentimentele ajung să fie provocate. Visele au fost inspirate de poveștile spuse. Aceasta ar trebui să fie faima în general, nu doar a mea, pentru că nu doar eu vă ofer aceste lucruri.

Nu înțeleg însă violarea intimității unei persoane celebre. Nu are sens. Ar trebui toată lumea să știe că este capabilă de a-și transforma visele în realitate.”, a transmis actorul. Acesta formează un cuplu cu Sandra Pestemalciyan, însă nu a oferit niciun detaliu legat de o viitoare căsnicie.

“Zvonurile legate de căsătorie...nu este pe lista noastră de dorințe în prezent pentru că amândoi muncim să ne clădim visurile.”, a spus.

În articolul

Cine este Akın Akınözü, îndrăgitul actor din serialul turcesc “Jocurile iubirii”. Totul despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x