Cine este Ayşenil Şamlıoğlu, actrița din serialul “Agenția de talente și sentimente”. Totul despre îndrăgita vedetă

Publicat pe 30.11.2022 la 18:05 Actualizat pe 30.11.2022 la 18:23

Cine este Ayşenil Şamlıoğlu, actrița din serialul “Agenția de talente și sentimente”. Totul despre îndrăgita vedetă.

Ayşenil Şamlıoğlu poartă ochelari și un costum negru

Cine este Ayşenil Şamlıoğlu, actrița din serialul “Agenția de talente și sentimente”

Happy Channel

Ayşenil Şamlıoğlu face parte din distribuția serialului “Agenția de talente și sentimente”. Este o actriță îndrăgită născută pe 20 martie 1956 în Istanbul. Autoare, regizor, dar și vedetă de teatru și televiziune, a încercat tot ceea ce înseamnă industria de divertisment.

Cine este Ayşenil Şamlıoğlu, actrița din serialul “Agenția de talente și sentimente”

A studiat în cadrul Istanbul University School of Journalism în Istanbul, însă a renunțat pentru a studia limbi străine în Frankfurt. Este mamă a unui singur copil pe nume Avni Tuna Dilligil. A fost interesată de teatru încă de pe băncile școlii și a ținut să facă parte din trupe de amatori pentru a-și câștiga dreptul la roluri mult mai importante. După ce s-a întors din Germania, Ayşenil Şamlıoğlu a ținut să studieze în cadrul unei facultăți de arhitectură.

Urmărește "Agenția de talente și sentimente", de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a înscris în Anadolu Agency și după ce a lucrat ca și actriță pentru reclame timp de un an de zile s-a angajat în cadrul agenției ca și designer. A studiat teatru în cadrul conservatorului și în 1982 s-a angajat în cadrul Adana State Theatre ca și actriță și director. Între 1988 și 1989 a oferit lecții de teatru în cadrul Hacettepe University și pentru o perioadă de timp a lucrat ca și secretară generală în cadrul unui teatru de stat. Rolurile sale în filme de excepție au reușit să-i aducă o mai mare vizibilitate în Turcia. A participat în juriu în cadrul celei de-a 17-a ediție a Afife Theatre Awards. Este fiica fostului președinte al Curții de Conturi, Servet Şamlıoğlu ( 1926 – 1991). Din 1988 până în 2000 a reușit să câștige nenumărate premii în cadrul mai multor festivaluri de gen. În primăvara acestui an, vedeta a ținut să-și anunțe fanii că mama sa a încetat din viață.

O postare emoționantă a fost urcată chiar pe pagina de socializare a vedetei pentru a marca acest moment dureros.

Totul despre serialul Agenția de talente și sentimente

Printre actorii care fac parte din distribuția serialului Agenția de talente și sentimente se numără și Fatih Astman. Acesta a declarat că rolul lui Cinar i-a adus o mai mare înțelegere asupra vieții sale.

“Îl iubesc pe Cinar. Suntem amândoi în căutarea celor calificați și a celor buni. Latura noastră idealistă este foarte asemănătoare. Din fericire, ceea ce am simțit când am citit scenariul a fost exact ceea ce am simțit când l-am jucat. Cred că Çınar este un personaj cu o energie mai mare decât personajul din versiunea originală a serialului.”, a declarat actorul, potrivit Elele.com.tr. De asemenea, Barış Falay spune că este mândru de rolul său în această producție.

“Kıraç este un personaj care spune că „succesul înseamnă bani”. Mi se pare că el și cu mine suntem personaje diametral opuse. În serialele mele anterioare am portretizat personaje care au avut nevoie de puțin mai mult efort, care au trăit emoțiile la un nivel înalt. Acum este opusul. Mă confrunt cu un bărbat care este mai mult strateg, care are grijă să nu lase să simtă emoțiile pe care le trăiește. Este interesant să interpretezi un astfel de personaj”, a spus.

În articolul

Cine este Ayşenil Şamlıoğlu, actrița din serialul “Agenția de talente și sentimente”. Totul despre îndrăgita vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x