Cine este Başak Gümülcinelioğlu, actrița din “Dragostea plutește în aer”. Tânăra a jucat într-un serial alături de Can Yaman

Publicat pe 19.01.2022 la 14:07 Actualizat pe 19.01.2022 la 14:42

Başak Gümülcinelioğlu este o tânără actriță care poate fi urmărită în serialul “Dragostea plutește în aer”. Aceasta a jucat într-un serial alături de Can Yaman. Află detalii despre ea.

Başak Gümülcinelioğlu poartă o rochie albă și are părul desprins

Başak Gümülcinelioğlu din "Dragostea plutește în aer"

Happy Channel

Başak Gümülcinelioğlu este una dintre actrițele care fac parte din distribuția serialului “Dragostea plutește în aer”. Actrița a studiat în mai multe țări și a reușit de-a lungul timpului să-și aducă contribuția de excepție în seriale valoroase din Turcia.

Nu doar că este tânără, dar Başak Gümülcinelioğlu reușește cu ajutorul profesionalismului său să lase în urmă roluri care vor dăinui peste ani.

Cine este Başak Gümülcinelioğlu, actrița din “Dragostea plutește în aer”

Başak Gümülcinelioğlu este absolventă a Bahçelievler Anatolian High School, cu diplomă în limba germană. A studiat la Goodland High School în Kansas, SUA. În timpul liceului a studiat la The American School in Switzerland în Londra Collège du Léman în Geneva și CERAN în Belgia.

Gümülcinelioğl a studiat teatru în SUA, iar ulterior s-a axat pe Arhitectură în Turcia. În timp ce studia arhitectura în Turcia, a fost acceptată la London Academy of Music and Dramatic Arts, acolo unde a și absolvit cursurile. Născută pe 22.10.1991, a reușit să se facă cunoscută datorită rolului pe care l-a avut în serialul “Dragostea plutește în aer”.

Are o înălțime de 1.66, 49 de kg, părul de foc și ochii căprui. A jucat în Yarim Kalan Asklar (2020), You Knock on My Door (2020) și Yargi (2021). Actrița este extrem de apreciată în mediul online, acolo unde are 1.6 milioane de fani, doar pe contul personal de Instagram. De asemenea, are 344 de fotografii și filmulețe, atât de pe platourile de filmare, cât și din viața personală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oricine poate vedea că Başak Gümülcinelioğlu este flexibilă atunci când își alege rolurile și poate intra în pielea oricărui personaj. Fotografiile de pe rețelele de socializare stau mărturie, iar fanii recunosc imediat aceste calități. Aceasta le-a arătat internauților că poate fi atât o persoană sportivă, cât și o doamnă în adevăratul sens al cuvântului.

Urmărește “Dragostea plutește în aer”, joi și vineri, de la 20.00, doar la Happy Channel

Başak Gümülcinelioğlu a îmbrăcat recent haine similiare cu cele pe care le purta pe vremuri Audrey Hepburn, iar cei care o apreciază au recunoscut imediat personajul.

“Dragostea plutește în aer”, o poveste transformă în carte

Comedia romantică “Dragostea plutește în aer” îi are ca protagoniști pe Eda și Serkan, doi oameni care se întâlnesc printr-o întâmplare neașteptată și care vor rămâne împreună pentru o poveste de dragoste inedită.

Eda (Hande Erçel) este o tânără frumoasă, deșteaptă și muncitoare care își dorește să termine facultatea și să-și urmeze visul, acela de a devenit peisagist floral. Planurile îi sunt date peste cap atunci când află că bursa de studiu i-a fost luată și încearcă tot ceea ce-i stă în putere pentru a-și putea continua misiunea. Cât despre Serkan (Kerem Bürsin) , acesta este un afacerist dur care nu lasă pe nimeni să-i știrbească autoritatea.

Atunci când o întâlnește pe Eda, viața i se schimbă complet și află că nu este atât de plăcut de oamenii din jur pe cât credea inițial. Cei doi se logodesc din pură întâmplare, însă povestea lor de dragoste va trece prin încercări dificile.

În articolul

Cine este Başak Gümülcinelioğlu, actrița din “Dragostea plutește în aer”. Tânăra a jucat într-un serial alături de Can Yaman

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x