Cine este Berkay Ateş, actorul din Flăcările Destinului. Descoperă cum este bărbatul în viața reală

Publicat pe 12.01.2022 la 16:16 Actualizat pe 12.01.2022 la 15:15

Berkay Ateş este cunoscut publicului din întreaga lume pentru rolul său din celebrul serial "Flăcările Destinului", însă puțini știu aceste detalii despre viața bărbatului.

Berkay Ateş poartă un tricou gri și o cămașă albastru închis

Berkay Ateş este actor în celebrul serial "Flăcările Destinului"

Happy Channel

Berkay Ateş s-a născut la 19 februarie 1987 în Istanbul, Turcia. Este un actor de origine turcă ce a reușit să-și facă simțită prezența atât pe micile ecrane cât și pe scenele teatrelor importante.

Actorul a reușit să cucerească atenția publicului cu ajutorul zâmbetului carismatic, dar și cu talentul actoricesc pe care îl posedă. Acesta a urmat cursurile unei școli de teatru, astfel că se poate mândri și cu diplome în acest sens.

Viața și cariera lui Berkay Ateş

Berkay Ateş a fost născut și crescut la Instanbul, chiar dacă mama sa este din Malatya și tatăl său din Ardahan. Are o soră mai mare cu șapte ani și a crescut într-o familie frumoasă care i-a insuflat multe valori pozitive.

Actorul și-a pierdut tatăl la o vârstă foarte fragedă, iar mama și sora lui au trecut foarte greu peste această etapă.

“Am crescut într-o familie normală, însă mi-am pierdut tatăl la vârsta de 12 ani. De atunci, mama și sora mea și-au revenit cu greu. Sunt din generația care a crezut în cartier, pe străzi. Mă jucam cu noroi și nu prea intram în casă. Sunt mulțumit de cum am crescut.”, a declarat Berkay Ateş, conform seriesturkish.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Viața actorului s-a schimbat radical de când acesta era doar un puști, însă toate experiențele prin care a trecut l-au făcut pe acesta să fie un bărbat puternic.

“Viața mea s-a schimbat foarte mult din copilărie. A fost și frumos și înnorat, dar am trecut peste toate cu bine. Am fost bătut și supus violenței, dar nu am rămas cu traume prea mari. Amintirile din copilărie sunt cu mine și astăzi. Îmi amintesc de multe lucruri, bune sau mai puțin bune.

Toate experiențele m-au învățat să apreciez lumea din jurul meu, să fiu împăcat și să am răbdare. Familia mea m-a învățat un lucru foarte important, să ofer iubire.”, a spus actorul.

Cine este Berkay Ateş

Berkay Ateş este absolvent al “Mimar Sinan Fine Arts University Conservatory”, secțiunea teatru. Bărbatul nu și-a dorit să devină actor, dat fiind faptul că a studiat matematică în liceu și mai târziu, la facultate.

“Eu voiam să devin matematician, am studiat trei ani la facultate, nu aveam în minte actoria. Anul trecut, am lucrat ca asistent și am jucat la Semaver Kumpanya, iar acesta a fost începutul carierei mele.

Familia m-a susținut întoteauna, este foarte important pentru mine faptul că mama și sora mea mă susțin. Nu este ușor să renunți la universitate, mai ales la o facultate care este atât de apreciată și să te îndrepți spre un departament care nu are foarte multe șanse de reușită în viitor.”, a mărturisit Berkay Ateş.

Actorul și-a început cariera în serialul ‘Sessiz Fırtına’ (Silent Storm) și de atunci cariera lui a început să meargă pe o pantă ascendentă. Berkay Ateş s-a făcut remarcat cu rolul lui “Cengiz Yıldız” pe care l-a interpretat în “Mother”.

Berkay Ateş se descrie ca fiind un bărbat muncitor și perfecționist, chiar dacă nu este ambițios din fire.

În articolul

Cine este Berkay Ateş, actorul din Flăcările Destinului. Descoperă cum este bărbatul în viața reală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici 100 de euro pensie. Ăia ia și 2000 de euro pe lună"
a1.ro
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x