Cine este Canan Ergüder, protagonista din "Agenția de talente și sentimente". Totul despre actrița din Turcia ce a reușit să învingă o boală foarte grea

Publicat pe 29.11.2022 la 15:49 Actualizat pe 29.11.2022 la 16:10

Cine este Canan Ergüder, protagonista din "Agenția de talente și sentimente". Totul despre actrița din Turcia ce a reușit să învingă o boală foarte grea.

Canan Ergüder poartă o cămașă albă și blugi negri și vorbește la telefon

Canan Ergüder, protagonista din "Agenția de talente și sentimente"

Happy Channel

Canan Ergüder face parte din producția “Agenția de talente și sentimente”. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia, însă a trecut printr-o perioadă sumbră a vieții sale după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Cine este Canan Ergüder, protagonista din Agenția de talente și sentimente

A început ca și protagonistă în serialul Agenția de talente și sentimente, însă a fost nevoită să părăsească platourile de filmare pentru a începe un tratament împotriva cancerului. Acum vedeta este pregătită să revină în atenția publicului și să dovedească faptul că este mai puternică decât boala care a ținut-o în spital o bună perioadă de timp. A descoperit că suferă de cancer în luna aprilie a anului 2021 și a fost nevoită să renunțe la rolul care i-a adus recunoaștere internațională.

Urmărește Agentia de talente si sentimente, de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a obținut un tratament eficient, actrița în vârstă de 44 de ani și-a recăpătat sănătatea. Acum vedeta este pregătită să revină pe micile ecrane în serialul “Family”, acolo unde va interpreta un nou rol de protagonistă. Va fi “Leyla” în cea mai nouă producție turcească.

Născută pe 15 iulie 1976 în Istanbul a fost întotdeauna în atenția camerelor, dat fiind faptul că tatăl său a fost de-a lungul timpului implicat în politică. A practicat balet timp de 12 ani și a reușit să-și întemeieze o carieră de succes. Este căsătorită cu actorul turc Kenan Ece și are un băiețe în vârstă de 4 ani. Cele mai recente fotografii realizate de jurnaliști o arată pe vedetă alături de fiul său, într-o relaxantă zi pe plajă. Cu peste 400 de mii de fani pe pagina personală de Instagram și peste 300 de postări, reușește să aibă un impact asupra internauților, dar și a telespectatorilor. În cele mai noi postări de pe pagina sa personală, vedeta le arată tuturor un tangp realizat ca la carte.

Totul despre serialul Agenția de talente și sentimente

Printre actorii care se află în distribuția serialului Agenția de talente și sentimente se numără și Barış Falay, dar și Fatih Astman. Cei doi au declarat că rolurile sale le-au adus șansa să se promoveze în lumea întreagă.

“Îl iubesc pe Cinar. Suntem amândoi în căutarea celor calificați și a celor buni. Latura noastră idealistă este foarte asemănătoare. Din fericire, ceea ce am simțit când am citit scenariul a fost exact ceea ce am simțit când l-am jucat. Cred că Çınar este un personaj cu o energie mai mare decât personajul din versiunea originală a serialului.”, a declarat actorul, potrivit Elele.com.tr.

“Kıraç este un personaj care spune că „succesul înseamnă bani”. Mi se pare că el și cu mine suntem personaje diametral opuse. În serialele mele anterioare am portretizat personaje care au avut nevoie de puțin mai mult efort, care au trăit emoțiile la un nivel înalt. Acum este opusul. Mă confrunt cu un bărbat care este mai mult strateg, care are grijă să nu lase să simtă emoțiile pe care le trăiește. Este interesant să interpretezi un astfel de personaj”, a declarat și Baris Falay. Distribuția este una de excepție.

În articolul

Cine este Canan Ergüder, protagonista din "Agenția de talente și sentimente". Totul despre actrița din Turcia ce a reușit să învingă o boală foarte grea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024. Berbecii au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Ce impact are educația permisivă asupra dezvoltării copilului
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x