Cine este Cansu Tuman din “Jurământul”, sezonul 3. Lucruri mai puțin cunoscute despre tânăra actriță

Publicat pe 23.11.2021 la 19:52 Actualizat pe 26.11.2021 la 09:09

După ce Özge Yağız a renunțat la rolul ei din serialul turcesc “Jurământul”, iată că o altă tânără plină de speranțe i-a luat locul. Este vorba de Cansu Tuman, o tânără de 25 de ani din Turcia. Iată câteva lucruri mai puțin cunoscute despre tânăra actriță.

Cansu Tuman poartă o bluză verde și are părul desprins

Cansu Tuman din “Jurământul”, sezonul 3

Happy Channel

Cansu Tuman împarte platoul de filmare și rolul principal cu Gökberk Demirci, soțul actriței Özge Yağız. Deși este o tânără speranță, Cansu Tuman este iubită de fani din întreaga lume. Actrița joacă rolul lui “Feride” și se pare că deși Ozge lipsește, totul merge perfect.

Înainte ca frumoasa Cansu Tuman să aibă șansa de a juca alături de Gökberk Demirci, mai multe actrițe cunoscute au încercat să-și facă loc în serialul “Jurământul”.

Cine este Cansu Tuman? De unde este și ce planuri de viitor are, aflăm în articolul următor.

Cansu Tuman, noua actriță din sezonul 3, serialul “Jurământul”

Cansu Tuman s-a născut în 1994 în Istanbul și a studiat la Istanbul Kültür University. Actrița a studiat tainele acestei arte în cadrul Osman Yağmurdereli Academy of Arts.

Ceea ce lumea nu prea știe despre frumoasa actriță este că aceasta a lucrat ca biology molecular înainte de a-și încerca norocul în actorie. Cansu Tuman a jucat în 2015 în serialul Back Alleys și apoi în Love For Rent.

"Jurământul", de la luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

Cu toate acestea, a devenit cunoscută după ce a jucat în Petty murders în anul 2017. În 2019, Cansu Tuman a putut fi urmărită în Can't be real. Se pare că actrița a făcut o figură bună, astfel că sezonul doi al serialului este în pregătire.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În serialul “Jurământul” a început ca și babysitter, însă după ce Özge Yağız a părăsit proiectul, Cansu Tuman a luat rolul principal.

Cansu Tuman folosește rețelele sociale, însă nu obișnuiește să posteze fotografii și filmulețe chiar în fiecare zi. Are 50 de mii de fani pe contul personal de Instagram și 45 de postări. Ceea ce se poate observa cu ușurință din fotografiile vedetei este că aceasta este o iubitoare de animale, indiferent de rasa lor.

Are un câine, rasa lup siberian cu care adesea încarcă story-uri, însă fotografiile permanente nu sunt foarte multe.

În timpul liber, Cansu Tuman obișnuiește să practice karate și box. Deși există fani care nu ar fi văzut nicio altă femeie alături de Gökberk Demirci în serialul “Jurământul” sezonul 3, iată că alții o îndrăgesc pe Cansu Tuman și așteaptă nerăbdători să vadă ce se va mai întâmpla.

Cansu Tuman din “Jurământul” sezon 3, detalii neștiute

Se pare că în afara orelor de filmare Cansu Tuman este pregătită să ia viața în piept și să facă sport pentru a se menține în formă. De altfel, actrița nu este adepta exercițiilor obișnuite pe care le-ar practica orice femeie.

Cansu Tuman a impresionat audiența atunci când a postat o fotografie în care apărea alături de un sac de box.

După ce Cansu Tuman le-a arătat fanilor ce sporturi practică în timpul liber, fotografia a primit peste 5 mii de aprecieri, dar și peste 100 de comentarii care au ajutat-o pe actriță să-și dea seama cât de iubită este de public.

Printre activitățile pe care Cansu Tuman le preferă în timpul liber, se numără și sporturile, în special karate și box, acolo unde internauții pot vedea o altă față a vedetei lor favorite.

În articolul

Cine este Cansu Tuman din “Jurământul”, sezonul 3. Lucruri mai puțin cunoscute despre tânăra actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x