Cine este Carmen Villalobos, antagonista din “Cafea cu parfum de femeie”. Este primul său rol de acest gen din carieră

Publicat pe 12.05.2023 la 19:00 Actualizat pe 12.05.2023 la 14:31

Cine este Carmen Villalobos, antagonista din “Cafea cu parfum de femeie”. Este primul său rol de acest gen din carieră.

Carmen Villalobos poartă o rochie neagră cu decolteu și zâmbește

Carmen Villalobos în cadrul People en Español . 5 octombrie 2019

Getty Images

Carmen Villalobos se numără printre cele mai apreciate vedete de telenovele la momentul actual. A jucat în producții de succes și s-a afirmat și în televiziune. A reușit să treacă fiecare test, atât datorită muncii asidue cât și frumuseții sale și niciodată nu a renunțat în ciuda perioadelor mai dificile prin care a trecut.

Cine este Carmen Villalobos, antagonista din “Cafea cu parfum de femeie”

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că la 39 de ani, Carmen Villalobos s-a transformat într-una dintre cele mai faimoase vedete. Inegalabila sa frumusețe, dar și talentul său au reușit să o ducă pe culmile succesului. În viața personală, actrița traversează o perioadă plină de scandaluri, asta pentru că după despărțirea de Sebastian Caicedo și-a refăcut viața cu o nouă relație. Cu toate acestea, reputația sa nu a avut de suferit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că alături de Frederik Oldenburg formează o idilă de ceva timp, fără însă a dezvălui acest lucru public. Ceea ce este clar deja pentru multă lume este talentul său incredibil, atât în lumea televiziunii cât și în cea a telenovelelor. Nu o spunem noi, ci ultimele sale roluri din producții precum “Hasta que la plata no separe” sau “Cafea cu parfum de femeie”, acolo unde a jucat pentru prima oară rolul de antagonistă. Puțini știu însă care au fost începuturile vedetei în lumea celebrităților sau cum arăta aceasta la 18 ani, atunci când a început să apară pentru prima oară în fața fanilor.

Citește și: O cunoști din telenovela "Fără sâni nu există paradis". Cum arată acum și cât de sexy este Carmen Villalobos

A știut de mică faptul că va deveni o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, iar la 18 ani participa deja în prima emisiune numită pe atunci “Club 10”. Aceasta a fost difuzată în 1999 și se adresa publicului tânăr din Columbia. Transmisă de Caracol Televisión, acolo unde a cunoscut pentru prima dată celebritatea. Aceasta era “Abi”, sora mai mare a păpușilor “Mary Moon”, “Aurelio Cheveroni” și “Dinodoro” ce furau zâmbetele și inimile celor mai tineri dintre telespectatori.

Totul despre Carmen Villalobos, actrița din telenovela “Cafea cu parfum de femeie”

Emisiunea a reușit imediat să captiveze publicul, iar actrița din Columbia strălucea cu fiecare apariție. Pe atunci avea părul lung, negru, întotdeauna prins în codițe.

Citește și: Carmen Villalobos și-a schimbat look-ul. Cum arată acum actrița din „Fără sâni nu există paradis"

“Am găsit această poză din prima emisiune pe care am realizat-o la TV. Cu amicii mei Dino, Merymoon și Aurelio Cheveroni. Ce amintiri frumoase.”, a scris Carmen Villalobos într-o fotografie publicată pe pagina sa personală de Instagram.

În prezent, vedeta se bucură de relația pe care o are cu Frederik Oldenburg. Acesta a fost cel care a confirmat idila în cadrul Hoy de la începutul anului. Totul a venit după ce Carmen Villalobos a petrecut mai multe seri romantice în Republica Dominicană.

“Astăzi este cea mai importantă zi de când am început să ne întâlnim. Cum s-a întâmplat asta? Doar eu și tu știm povestea și aici sunt câteva poze și momente unice.”, a scris Carmen Villalobos pe pagina personală de Instagram, acolo unde a făcut publică postarea. Vedeta are peste 20 de milioane de prieteni virtuali și peste 2 mii de fotografii și filmulețe până în prezent.

În articolul

Cine este Carmen Villalobos, antagonista din “Cafea cu parfum de femeie”. Este primul său rol de acest gen din carieră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x